ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ θέλει το κύπελλο στον τελικό της 24ης Μαϊου, κόντρα στην ΑΕΚ και ο Λουτσέσκου πρέπει να προετοιμάσει τους παίκτες του, αγωνιστικά, αυτή είναι η δουλειά της ομάδας, αλλά υπάρχει και ο ψυχολογικός τομέας! 

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει να γίνει μια ομιλία από τον Άγγελο Αναστασιάδη στα αποδυτήρια, πριν φύγει η ομάδα για τον Βόλο και άλλη μια, που ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης προς όλη την ομάδα, λέω τηλεδιάκσεψης!

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να το κάνει αυτό, την προηγούμενη του τελικού, από το Ροστόφ, στους παίκτες και τον προπονητή, στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η ομάδα για τον τελικό. Θα μιλήσει στους παίκτες για τη σημασία κατάκτησης του κυπέλλου και τι περιμένει από αυτούς, τόσο ο ίδιος ο πρόεδρος, όσο και ο κόσμος του ΠΑΟΚ, που δεν θα είναι στο γήπεδο!

Και κάτι ακόμη: Ο Ιβάν Σαββίδης συμφώνησε να βρεθούν στον τελικό οι δυο ηιοι του, Γιώργης και Νίκος, που θα τον εκπροσωπήσουν, για να σηκώσουν αυτοί την κούπα, μέσα στο Πανθεσσαλικό!

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησε με Ολυμπιακό, αλλά έρχεται ΑΕΚ - "Άρπαξε" και Μεταξά ο Μελισσανίδης - Γκαρσία για αντι-Αραούχο!