ΠΑΟΚ: Φέτος ήταν η χρονιά του. Αποτέλεσε την μεγάλη αποκάλυψη του ΠΑΟΚ, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου και με 36 παιχνίδια, τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ , έχει καταφέρει να ξεδιπλώσει το ξεχωριστό ταλέντο που έχει αναγκάσει πολλούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου να δηλώσουν την εκτίμησή τους και την ελπίδα ότι η Εθνική έχει ξανά ένα δεκάρι για να χτίσει πάνω της το επιθετικό παιχνίδι της. 

 Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, περί ου ο λόγος, έχει και ο ίδιος απαιτήσεις από τον εαυτό του, είναι ένα φιλόδοξο παιδί με όνειρα να κατακτήσει τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Και τι καλύτερο για εκείνον να το κάνει από την πρώτη ουσιαστικά (μιας και στις δύο προηγούμενες που είχε συμμετοχές δεν ήταν πολλές) σεζόν του στην ομάδα. Για τον 20χρονο Βολιώτη, ο τελικός Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ είναι μία πρόκληση, αφού είναι το τελευταίο παιχνίδι μιας γεμάτης σεζόν και παράλληλα και το πιο μεγάλο. 

Θέλει-και το έχει εκμυστηρευτεί στο στενό περίγυρό του-να πάει για διακοπές έχοντας τον τίτλο του Κυπελλούχου, διάκριση που θα αποτελέσει το καλύτερο καύσιμο για ώθηση και την επόμενη χρονιά. Γι’ αυτό δουλεύει καθημερινά με μεγάλη προσήλωση στον στόχο, ευελπιστώντας να κάνει μία εμφάνιση ανάλογη του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ της κανονικής διάρκειας που ειδικά στο γκολ του Νάρεϊ με το απίστευτο ζογκλερικό του (γεμάτο ουσία όμως) είχε καταπλήξει όλη την Ελλάδα, Τα τετ-α-τετ με τον Λουτσέσκου και το απρόβλεπτο Το ίδιο περιμένει, όμως, από τον «Ντέλια» και ο Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι ο νεαρός άσος έχει την ποιότητα με ορισμένες προσωπικές εμπνεύσεις να αλλάξει την ροή ενός αγώνα και γι’ αυτό προσπαθεί-και το έκανε και δημόσια μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό-να τον παρακινήσει να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.  

Τις τελευταίες μέρες τα τετ-α-τετ του προπονητή του ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντέλια είναι συχνά. Τον φωνάζει κοντά του και του μιλάει, προφανώς θέλοντας, πέρα από ορισμένες τεχνικές οδηγίες, να του δείξει πόσο πολύ πιστεύει στο ταλέντο του. Ο Βολιώτης άσος θα είναι ένα από τα ατού του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό και όλοι ευελπιστούν να εξελιχθεί και σε κλειδί για τον ΠΑΟΚ προκειμένου η κούπα να έρθει στον Πύργο τον Λευκό.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς, τον... φέρνει ο Αλαφούζος - Το έχει πάρει προσωπικά - Έρχεται από απίθανη σεζόν! (Vid)