Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τον ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς, τον... φέρνει ο Αλαφούζος - Το έχει πάρει προσωπικά - Έρχεται από απίθανη σεζόν! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-19 14:45:00

Τον ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς, τον... φέρνει ο Αλαφούζος - Το έχει πάρει προσωπικά - Έρχεται από απίθανη σεζόν! (Vid)

Τον ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς, τον... φέρνει ο Αλαφούζος - Το έχει πάρει προσωπικά - Έρχεται από απίθανη σεζόν! (Vid)

Οικονομική υπέρβαση για να τον ντύσουν στα πράσινα. Η πρώτη πρόταση απορρίφθηκε πριν μερικούς μήνες, όμως στο Τριφύλλι είναι αποφασισμένοι για να φέρουν έναν εξαιρετικό παίκτη στην Ελλάδα. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportdog.gr

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού για τη μεσοεπιθετική του γραμμή, είναι ο Οντρέι Λινγκρ της Σλάβια Πράγας.

Ο Παναθηναϊκός επιχείρησε και τον περασμένο Ιανουάριο να αποκτήσει τον διεθνή Τσέχο, με τη Σλάβια τότε όμως να του απαντά αρνητικά.

Τον παίκτη τον θέλει πάρα πολύ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, γι' αυτό και θα γίνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να ντυθεί στα πράσινα. Μάλιστα την υπόθεση φαίνεται να την έχει πάρει προσωπικά πάνω του ο Γιάννης Αλαφούζος, που φέρεται διατεθειμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να φέρει στην Ελλάδα τον 24χρονο άσο. 

Είναι σημαντικό το γεγονός, ότι τη νέα σεζόν ο ποδοσφαιριστής μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως η Σλάβια Πράγας καλείται είτε να τον ανανεώσει, είτε να τον παραχωρήσει, προκειμένου να μην τον χάσει έναντι μηδενικού αντιτίμου από τον Ιανουάριου του 2024. Πάντως όσο δύσκολη κι αν θεωρείται (και να είναι) η συγκεκριμένη μεταγραφή, ο Παναθηναϊκός "παίζει" με καλές πιθανότητες για να την πραγματοποιήσει!

Το συμβόλαιο του Λινγκρ -όπως αναφέραμε παραπάνω- ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και η Σλάβια τον απέκτησε το 2020 από την Καρνίβα, πληρώνοντας μόλις 400 χιλ. ευρώ. Την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε έκανε απίθανα πράγματα με τη φανέλα της ομάδας της Πράγας, αφού είχε 15 γκολ και 8 ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βέτο" Ιβάν για τις μεταγραφές - Ανεβάζει το μπάτζετ ο Αλαφούζος με… Αλεξανδρόπουλο - Έκπληξη Βέρμπιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags