Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πλάνο του Παναθηναϊκού για να είναι "παρών" ο Αϊτόρ στα προκριματικά του Champions League!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-12 17:51:00

Πλάνο του Παναθηναϊκού για να είναι "παρών" ο Αϊτόρ στα προκριματικά του Champions League!

Πλάνο του Παναθηναϊκού για να είναι "παρών" ο Αϊτόρ στα προκριματικά του Champions League!

Τις ευρωπαϊκές προκρίσεις δεν τις παίρνουν οι... μεταγραφές, αλλά οι ομάδες που κρατούν όσο το δυνατόν περισσότερο αναλλοίωτο τον κορμό τους. Φανταστείτε λοιπόν σε αυτόν τον Παναθηναϊκό, που έφτασε φέτος μία ανάσα από το πρωτάθλημα, να προστεθεί και ο Αϊτόρ στα "όπλα" του Γιοβάνοβιτς ενόψει προκριματικών!

Με πρωινή προπόνηση στο "Γ. Καλαφάτης" συνεχίστηκε την Παρασκευή (12/5) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο (14/5) παιχνίδι με τον Άρη στη Λεωφόρο. Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Φρόκου, με τον Ισπανό να επιστρέφει κι αυτός για πρώτη φορά μετά τις 24 Οκτωβρίου και τη ρήξη χιαστών, την οποία είχε υποστεί στο ματς τότε ξανά με τον Άρη στο "Απ. Νικολαΐδης".

Όλο αυτό το διάστημα ο εξτρέμ του Τριφυλλιού ακολούθησε πιστά το πρόγραμμα αποθεραπείας του, έκανε όσα "βήματα" απαιτούνταν στο δρόμο προς την πλήρη επάνοδό του στη δράση, φτάνοντας πλέον στο σημείο που περίμενε τόσο καιρό. Στο να ξαναπατήσει το γήπεδο και να ακουμπήσει πάλι μπάλα.

Αυτή τη στιγμή, το πλάνο που υπάρχει στον Παναθηναϊκό είναι να μπορεί ο Αϊτόρ να βρίσκεται στο 100% για τα προκριματικά του Champions League (25-26 Ιουλίου)! Θα είναι τεράστια υπόθεση για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, να έχει μία ακόμα δυνατή επιλογή διαθέσιμη για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Τις ευρωπαϊκές προκρίσεις άλλωστε δεν τις παίρνουν οι... μεταγραφές, αλλά οι ομάδες που κρατούν όσο το δυνατόν περισσότερο αναλλοίωτο τον κορμό τους και δεν χρειάζονται χρόνο για να "δέσουν" ώστε να αποδώσουν. Φανταστείτε λοιπόν σε αυτόν τον Παναθηναϊκό, που έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, να προστεθεί και ο Καταλανός ενόψει προκριματικών.

Το εξίσου σημαντικό, είναι ότι ο Αϊτόρ θα είναι απολύτως καλά και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ακολουθώντας σε φουλ ρυθμούς το βασικό στάδιο που θα πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό. Οι Πράσινοι μπορούν πια να υπολογίζουν στο "κεφάλαιο" που λέγεται Αϊτόρ, στον καλύτερο παίκτη του Παναθηναϊκού δηλαδή από τις αρχές του 2022 και μέχρι να τραυματιστεί.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags