Facebook Pixel Ορμπελίν Πινέδα: Επιβεβαίωση Sportdog για Πινέδα: Έτσι θα τον κρατήσει η ΑΕΚ - "Μάχη" Μελισσανίδη μετά από "οκ" Αλμέιδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-21 18:20:00

Επιβεβαίωση Sportdog για Πινέδα: Έτσι θα τον κρατήσει η ΑΕΚ - "Μάχη" Μελισσανίδη μετά από "οκ" Αλμέιδα!

Sportdog Team
Επιβεβαίωση Sportdog για Πινέδα: Έτσι θα τον κρατήσει η ΑΕΚ - "Μάχη" Μελισσανίδη μετά από "οκ" Αλμέιδα!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τον Μεξικανό άσο στο ρόστερ τους.

Μεγάλες είναι οι πιθανότητες της ΑΕΚ για να μπορέσει να κρατήσει τον Ορμπελίν Πινέδα στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ρεπορτάζ από το Μεξικό, που επιβεβαιώνουν αυτό του Sportdog.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, Κέρι Ρουίζ, αναφέρεται στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Ματίας Αλμέιδα στην Γλυφάδα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπου εκεί -επικαλούμενος ελληνικές πηγές- αποκάλυψε πως «οι δύο άνδρες συμφώνησαν να δοθεί μάχη για την απόκτηση του Πινέδα».

 

Εν συνεχεία υπογράμμισε πως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει η Ένωση να δελεάσει οικονομικά τη Θέλτα, στην οποία όπως επισημαίνεται ο Πινέδα φαίνεται πως δεν θέλει να συνεχίσει. «Ο Πινέδα ξέρει πως με την ΑΕΚ ίσως να έχεθι ευκαιρία να παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είναι μεγάλο δέλεαρ για τον παίκτξη», επισημαίνεται από πλευράς του δημοσιογράφου.

Και καταλήγοντας στο ρεπορτάζ αναφέρεραι πως «ο Πινέδα θα μπορούσε να συνεχίσει στην ΑΕΚ με προπονητή τον Αλμέιδα και α παλέψει για την πρόκριση στο Champions League».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αρπάζει" κορυφαίο όνομα από Ελλάδα η ΑΕΚ - "Σκάει" μέχρι και 2 εκατ. - Ξεκίνησαν οι επαφές με τον πρόεδρο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags