Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σκάνε" εξελίξεις με Λινγκρ στον ΠΑΟ - Πότε "κλείνει" ο παικταράς - Τι "παίζει" με Κουρμπέλη, αποχωρεί Έλληνας
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-23 07:52:00

"Σκάνε" εξελίξεις με Λινγκρ στον ΠΑΟ - Πότε "κλείνει" ο παικταράς - Τι "παίζει" με Κουρμπέλη, αποχωρεί Έλληνας

Sportdog Team
"Σκάνε" εξελίξεις με Λινγκρ στον ΠΑΟ - Πότε "κλείνει" ο παικταράς - Τι "παίζει" με Κουρμπέλη, αποχωρεί Έλληνας

Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Τριφυλλιού, με το όνομα του Οντρέι Λινγκρ να βρίσκεται δυνατά στις προτιμήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη θέση του δημιουργικού χαφ.

Δύο ακόμα αγώνες με την Σλάβια Πράγας έχει να δώσει ο Οντρέι Λινγκρ και ύστερα θα ξεκινήσει να σκέφτεται το μέλλον του, παρότι διατηρεί συμβόλαιο με την τσεχική ομάδα για έναν ακόμα χρόνο.

Η Σλάβια βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με πέντε βαθμούς λιγότερους από την Σπάρτα Πράγας και μοιάζει σχεδόνα απίθανο να πάρει τον τίτλο, με τον Λινγκρ να έχει στο μυαλό του, πλέον το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αφού δεν σκέφτεται να ανανεώσει.

Αντίστοιχα, η Σλάβια δεν έχει λόγο να επιμείνει σε έναν παίκτη που έχει τάσεις φυγής και να τον χάσει χωρίς αντίτιμο σε λίγους μήνες. Άρα, θα δεχτεί να διαπραγματευτεί την πώληση του σε πιο λογικά νούμερα από τα 7-8 εκατομμύρια ευρώ που ζήτησε τον Ιανουάριο από τον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά τους οι Πράσινοι θα προτείνουν συγκεκριμένα νούμερα για τον Τσέχο επιτελικό χαφ και αναλόγως πώς θα εξελιχθούν οι επαφές θα κινηθούν αναλόγως, έχοντας πάντως και άλλες επιλογές στα υπόψιν, για την συγκεκριμένη θέση.

Ραντεβού με Κουρμπέλη, μένει ο Σάρλια - Αποχωρούν Πούγγουρας, Σάντσες

Στα υπόλοιπα θέματα της "πράσινης" επικαιρότητας, προς παραμονή φαίνεται να οδεύει για δύο ακόμα χρόνια ο Ζβόνιμιρ Σάρλια, ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει το ραντεβού του Γιάννη Παπαδημητρίου με τον αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη, για να συζητήσουν για νέο συμβόλαιο, με την διάθεση να είναι καλή από αμφότερες τις πλευρές.

Τέλος, προς αποχώρηση από την ομάδα οδεύει ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ενώ και ο Φακούντο Σάντσες πάει προς ΑΕΚ Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα επαφή τα τελευταία 24ωρα - Υπογράφει στον ΠΑΟ για τρία χρόνια - "Τελειώνει" η συμφωνία με Αλαφουζο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags