Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέα επαφή τα τελευταία 24ωρα - Υπογράφει στον ΠΑΟ για τρία χρόνια - "Τελειώνει" η συμφωνία με Αλαφουζο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-22 20:33:00

Νέα επαφή τα τελευταία 24ωρα - Υπογράφει στον ΠΑΟ για τρία χρόνια - "Τελειώνει" η συμφωνία με Αλαφουζο!

του Νίκου Στεργίου
Νέα επαφή τα τελευταία 24ωρα - Υπογράφει στον ΠΑΟ για τρία χρόνια - "Τελειώνει" η συμφωνία με Αλαφουζο!

Η υπόθεση προχώρησε αρκετά και δεν αποκλε.ιεται ακόμα και εντός της εβδομάδας να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση. Οι δύο πλευρές είναι πλέον πολύ κοντά να δώσουν τα χέρια, παρά τη διαφορά ποθ υπήρξε μέχρι πριν λίγο καιρό στο οικονομικό.

Πέρα από το κομμάτι των μεταγραφών όπου έχει πέσει αναμενόμενα μεγάλο βάρος, στον Παναθηναϊκό θέλουν να ξεκαθαρίσουν άμεσα και με την υπόθεση παραμονής του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Τις τελευταίες εβδομάδες είχε υπάρξει μία πολύ ουσιαστική επαφή ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον εκπρόσωπο του 29χρονου μέσου, γύρω απ’ το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του το οποίο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η υπόθεση παραμονής του "Κούρμπε" έμοιαζε και συνεχίζει να φαντάζει ακόμα το πιθανότερο σενάριο. Συμφωνία μπορεί ακόμη να μην έχουμε, αλλά η διάθεση για να τα βρουν οι δύο πλευρές είναι δεδομένη.

Με Παναθηναϊκό και Κουρμπέλη λοιπόν να έχουν ξεκάθαρη επιθυμία για να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους μέχρι το 2026 (ή το 2027), οι εξελίξεις αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, τότε ο αρχηγός θα υπογράψει και θα πάει ολοταχώς για να κλείσει σχεδόν δεκαετία στο Τριφύλλι, αφού για πρώτη φορά φόρεσε τα πράσινα τον Ιανουάριο του 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για ΠΑΟ - Σε "ανίκανους" τα... άφθονα λεφτά Αλαφούζου - "Προϊστάμενος" του Γιοβάνοβιτς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags