Facebook Pixel Κάρλος Ζέκα: Ραγδαίες εξελίξεις με Ζέκα - Αποχαιρέτησε την Κοπεγχάγη - Όλο και πιο κοντά στον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-23 16:51:00

Ραγδαίες εξελίξεις με Ζέκα - Αποχαιρέτησε την Κοπεγχάγη - Όλο και πιο κοντά στον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις με Ζέκα - Αποχαιρέτησε την Κοπεγχάγη - Όλο και πιο κοντά στον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έβαλε οριστικά τέλος στην καριέρα του στην Δανία και με μήνυμα αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας.

Κάρλος Ζέκα: Το οριστικό αντίο μετά από 6 χρόνια έδωσε ο διεθνής μέσος στην Κοπεγχάγη καθώς με ανάρτησή του  αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της ομάδας και τους κάλεσε στο τελευταίο ματς της σεζόν, κάτι που τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

«Γεια σας φίλοι της Κοπεγχάγης,

Ήρθε η στιγμή να πω το αντίο. Θα ήθελα να ξέρετε ότι είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που έπαιξα γι΄ αυτό το κλαμπ, που φόρεσα αυτή τη φανέλα και που έπαιξα για σας. Όλες οι ωραίες ιστορίες κάποτε τελειώνουν. Θα μείνω εδώ μέχρι να τελειώσει. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Τα τελευταία 6 χρόνια έχω δώσει τον καλύτερο μου εαυτό γι΄ αυτή την ομάδα και γι΄ αυτή τη φανέλα. Οπότε ελπίζω να σας δω σύντομα και την Κυριακή να κλείσουμε την χρονιά με θετικό πρόσημο και όπως σας αξίζει», αναφέρει ο Κάρλος Ζέκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Καμπάτσο ούτε Χεζόνια - Κορυφαίο όνομα του F4 της Euroleague για ΠΑΟ - Θα... πέσει το αεροδρόμιο!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη F.C. København (@fc_kobenhavn)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags