Στην Ένωση γνωρίζουν πως θα χρειαστεί να κάνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους ενόψει της νέας χρονιάς, κυρίως σε... αυξήσεις συμβολαίων, αλλά και πωλήσεις, μετά από μία τρομερή ατομική χρονιά για πολλούς παίκτης. 

Φυσικά το ενδιαφέρον μεταξύ άλλων εστιάζεται στον Γκαρσία!

Λιβάι και ΑΕΚ θα μπουν σε διαπραγμάτευση μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί θα φανούν πολλά για το μέλλον του. Ο ίδιος καταλαβαίνει ότι υπάρχει μεγάλη προοπτική για εκείνον στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και δεν θα πει «όχι» σε μια καλή πρόταση. Χρωστάει πολλά στον Αλμέιδα που τον χρησιμοποίησε στην κορυφή της επίθεσης και του άνοιξε τους ορίζοντες για το μέλλον του.

Το τελευταίο ενδιαφέρον από  Τουρκία

Σύμφωνα με την Fotomac η Μπεσίκτας έχει στο στόχαστρό τους τον επιθετικό από το Τρινιντάντ, κάτι που γραφόταν και την περασμένη σεζόν χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ.

«Η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ. Η ελληνική ομάδα περιμένει 10 εκατ. ευρώ από την πώληση του 25χρονου φορ», έγραψε δημοσιογράφος της Fotomac για το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν... πουλάει τον Λιβάι ο Αλμέιδα - Ο "νόμος" Κορδόν για τον νέο προπονητή - Εκτός Ακαδημίας o Παπαδημητρίου