Η ΑΕΚ έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό το μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν που θα φέρει στην... ούγια την υπογραφή του Ματίας Αλμέιδα. Ούτως ή άλλως ο ίδιος έχει αρκετές προσωπικές επιτυχίες σε αυτό το κομμάτι και η Ένωση θέλει να το εκμεταλλευτει!
Οι «κιτρινόμαυροι» όχι μόνο έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, αλλά σιωπηρά και χωρίς διαρροές έχουν τρέξει πολλές συζητήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στις ανανεώσεις συμβολαίων με εκείνη του Λιβάι Γκαρσία να είναι στο επίκεντρο, ενώ μετά την αναχώρηση τον ποδοσφαιριστών για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ο Ματίας Αλμέιδα σε συνεργασία με τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι πρόκειται να «τρέξουν» τον σχεδιασμό έχοντας ως πρώτο στόχο την απόκτηση στόπερ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλμέιδα δίπλα σε Μπάγεβιτς - Θα τα σαρώσει όλα και του χρόνου η ΑΕΚ - Κλασικός... πελάτης ο ΠΑΟΚ!