Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Αλμέιδα δίπλα σε Μπάγεβιτς - Θα τα σαρώσει όλα και του χρόνου η ΑΕΚ - Κλασικός... πελάτης ο ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-24 23:42:00

Αλμέιδα δίπλα σε Μπάγεβιτς - Θα τα σαρώσει όλα και του χρόνου η ΑΕΚ - Κλασικός... πελάτης ο ΠΑΟΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αλμέιδα δίπλα σε Μπάγεβιτς - Θα τα σαρώσει όλα και του χρόνου η ΑΕΚ - Κλασικός... πελάτης ο ΠΑΟΚ!

Η ευτυχία που νιώθει κάθε ΑΕΚτζής σήμερα θα μπορούσε να ήταν μετριασμένη, αν η φετινή επιτυχία φάνταζε μεμονωμένη. Κάθε άλλο όμως! Η Ένωση τα καλύτερά της χρόνια τα έχει μπροστά της!

Τι χρονιά... όνειρο ήταν αυτή που ζήσαμε; Μετά το πρωτάθλημα, η ΑΕΚΑΡΑ του Ματίας Αλμέιδα πανηγύρισε και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Επίσημα πλέον η Ένωση πήρε το τρίτο νταμπλ της ιστορίας της, χαρά που είχε να γευτεί 45 ολόκληρα χρόνια! 45 ολόκληρα χρόνια...

Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος του θριάμβου, αρκεί να επισημάνουμε το εξής: η Ένωση κλείνει του χρόνου 100 χρόνια ζωής και σε αυτά τα σπουδαία έτη διαδρομής με χαρές και λύπες, είχε σχεδόν τα μισά χρονιά να σηκώσει και πρωτάθλημα και Κύπελλο μαζί! Γι' αυτό από σήμερα και για πάντα πια, ο Αλμέιδα έγραψε το όνομά του με "χρυσά" γράμματα στην Κιτρινόμαυρη ιστορία! Και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Όπως θυμούνται την μεγάλη ΑΕΚ του Ντούσαν Μπάγεβιτς, θα θυμούνται πλέον και την ομαδάρα του Ματίας Αλμέιδα.

Η ευτυχία που νιώθει κάθε ΑΕΚτζής σήμερα θα μπορούσε να ήταν μετριασμένη, αν η φετινή επιτυχία φάνταζε μεμονωμένη. Κάθε άλλο όμως! Η Ένωση τα καλύτερά της χρόνια τα έχει μπροστά της. Με πανίσχυρη διοίκηση, το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα, το καλύτερο ρόστερ στη χώρα και φυσικά τον κορυφαίο προπονητή που πατάει το πόδι του στα μέρη μας.

Λεπτομέρειες να προσέξει μόνο το καλοκαίρι η ΑΕΚ και να ενισχυθεί στοχευμένα εκεί που πρέπει, θα τα σαρώσει και του χρόνου όλα! Έχει ξεφύγει ήδη από τους αντιπάλους της και τους άμεσους διεκδικητές του τίτλου, που μόνο με θαύμα δεν θα ζήσουμε νέες στιγμές... τρέλας και την επόμενη σεζόν. Και μην ξεχνάμε και κάτι ακόμα. Το καλοκαίρι ο πρώτος μεγάλος στόχος είναι το Champions League. Μόνο αυτό απομένει να πετύχει ακόμα ο τεράστιος Αλμέιδα, για να έχει ολοκληρώσει την (μακράν) της δεύτερης πιο επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία του συλλόγου ως ποδοσφαιρικός οργανισμός!

Υ.Γ. Τι έβαλες ρε Πάολο Φερνάντες;

Υ.Γ1. Μόνο η ΑΕΚ θα κέρδιζε τόσο εύκολα το Κύπελλο, παίζοντας με 10 για σχεδόν 90 λεπτά.

Υ.Γ2. Οι σχέσεις με τον ΠΑΟΚ επέστρεψαν εκεί που ήταν πάντοτε. Σχεδόν πελατειακές!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζήτω η ΑΕΚ! Μεταμόρφωση με Αλμέιδα - Ο πιο επιτυχημένος ηγέτης ο Μελισσανίδης

 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags