Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη Νικολογιάννη! Τότε η απάντηση από Κουρμπέλη στην πρόταση του Παναθηναϊκού
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-26 16:52:00

Αποκάλυψη Νικολογιάννη! Τότε η απάντηση από Κουρμπέλη στην πρόταση του Παναθηναϊκού

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νικολογιάννη! Τότε η απάντηση από Κουρμπέλη στην πρόταση του Παναθηναϊκού

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής (26/5) οι Πράσινοι έκαναν επίσημη πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας με τον Έλληνα μέσο και πλέον αναμένουν την απάντησή του.

Παναθηναϊκός: Θέμα ωρών φαίνεται ότι είναι η απάντηση του Δημήτρη Κουρμπέλη στην πρόταση ανανέωσης που του έκαναν οι Πράσινοι όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρότασή του στον Κουρμπέλη και πλέον περιμένουμε. Μέσα στο σαββατοκύριακο θα έχουμε την απάντηση το αργότερο, δεν πρόκειται να γίνει σίριαλ. Είναι ορθάνοιχτο, έχει ίδιες πιθανότητες να μείνει και να φύγει. Αν φύγει ο Παναθηναϊκός θα πάρει βασικό στη θέση του και θα είναι άμεση προτεραιότητα, μαζί με την απόκτηση ποδοσφαιριστή για το 10. Αν μείνει, αυτή την στιγμή που μιλάμε, δεν βλέπω προτεραιότητα να αποκτηθεί παίκτης», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ ανέφερε πως φέτος υπάρχει πίεση από άποψης χρόνου για να γίνουν οι μεταγραφές και για αυτό αποκτήθηκε και σαν τεχνικός διευθυντής ο Γιάννης Παπαδημητρίου μιας και πρέπει να καλυφθούν άμεσα και πριν τους αγώνες για την Ευρώπη οι παίκτες "κλειδιά".

Τέλος για τις περιπτώσεις Κρίστενσεν και Σιώπη σχολίασε πως για κανέναν εκ των δύο δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, ενώ σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει... κυκλώσει τουλάχιστον την πρώτη πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την είσοδο στους ομίλους του Champions League να μοιάζει με μια σημαντική επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακατανόητη κίνηση Πογέτ - "Έκοψε" Φορτούνη από Εθνική, ποιους πήρε στη θέση του - Εκπλήξεις στην άμυνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags