Facebook Pixel Μαντί Καμαρά: Σημαντική αποκάλυψη για Καμαρά - Εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-31 13:56:00

Σημαντική αποκάλυψη για Καμαρά - Εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Σημαντική αποκάλυψη για Καμαρά - Εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό!

Μπορεί στην Ιταλία να αναφέρουν ότι ο Αφρικανός χαφ θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό όμως όλα δείχνουν πως ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να συνεχίσει να βρίσκεται στο Λιμάνι.

Μαντί Καμαρά: Μετά από έναν χρόνο παρουσίας στη Ρόμα ο Αφρικανός μέσος δεν πρόκειται να συνεχίσει στους Τζιαλορόσι με τον ποδοσφαιριστή να πρόκειται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα προς τα τέλη Ιουνίου, για να πάρει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Βέβαια το βασικό ερώτημα εξακολουθεί να είναι αν τελικό ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο Λιμάνι, με ρεπορτάζ από το εξωτερικό να αναφέρουν πως η Γαλατασαράι ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει, με τον ίδιο τον Αφρικανό να θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Το δεδομένο με το μέλλον του Μαντί Καμαρά είναι πως πολύ δύσκολα να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους πάντως να είναι ανοιχτοί στην πώλησή του, όμως πάντα με την κατάλληλή προσφορά, αλλιώς ο Αφρικανός θα δώσει κανονικά το παρών στην προετοιμασία της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ 4 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Μπουκαδόρος με γκολ - Θέλει να φύγει, αντίπαλος η Αλ Ουάχντα" (Vid)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags