Facebook Pixel ΑΕΚ: Το αποκάλυψε ο Κετσετζόγλου: Έτσι πήρε Πήλιο η ΑΕΚ - "Δεν είναι στις 4-5 μεταγραφές που είπε ο Μελισσανίδης"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-31 13:22:00

Το αποκάλυψε ο Κετσετζόγλου: Έτσι πήρε Πήλιο η ΑΕΚ - "Δεν είναι στις 4-5 μεταγραφές που είπε ο Μελισσανίδης"

Sportdog Team

Για τον τρόπο που ανέτρεψε η ΑΕΚ τα δεδομένα στην υπόθεση Πήλιου (κάνοντας δικό της τον μπακ του ΠΑΣ) και τη βεβαιότητα απόκτησης και μεσοεπιθετικών μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στη μεταγραφή του Σταύρου Πήλιου και τους χειρισμούς που χρειάστηκαν για να «κλείσει» στην ΑΕΚ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, στάθηκε στην επικοινωνία του παίκτη με τον Αλμέιδα και εξήγησε τον τρόπο που ανατράπηκε η αρχική συμφωνία του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι ο νεαρός μπακ δεν συμπεριλαμβάνεται στις 4-5 μεταγραφές που ανέφερε ο Μελισσανίδης (αλλά ξεκαθάρισε ότι θα πάρει τις ευκαιρίες του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) χαρακτήρισε δεδομένη την ενίσχυση και μεσοεπιθετικά:

Όχι μόνο για ν' αυξηθεί η ποιότητα, αλλά κυρίως επειδή ο Αλμέιδα παίζει με διαφορετικές επιθετικές τετράδες στον ίδιο αγώνα και θέλει 7-8 παίκτες θεωρητικά βασικούς σ’ αυτές τις θέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφεντικό ο Γ. Σαββίδης - "Έδιωξε" παίκτη του Λουτσέσκου, εξαφάνισε τον Μπότο - "Πόρτα" Μπακαμπού για ΑΕΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags