Facebook Pixel Άρης: Έρχεται συνάντηση Τερζή - Παλίκουτσα - Αυτά θα συζητηθούν - Στο τραπέζι οι μεταγραφές
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 21:50:00

Έρχεται συνάντηση Τερζή - Παλίκουτσα - Αυτά θα συζητηθούν - Στο τραπέζι οι μεταγραφές

Sportdog Team
Έρχεται συνάντηση Τερζή - Παλίκουτσα - Αυτά θα συζητηθούν - Στο τραπέζι οι μεταγραφές

Πολλά θέματα βρίσκονται σε εξέλιξη στον Άρη, που αφορούν στον αγωνιστικό σχεδιασμό και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προετοιμασία της ομάδας. 

 

Άρης: Πολλά θέματα βρίσκονται σε εξέλιξη στον Άρη, που αφορούν στον αγωνιστικό σχεδιασμό και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προετοιμασία της ομάδας. 

Ήδη το βράδυ της Τρίτης έγινε μια συνάντηση στην Αθήνα ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Τόλη Τέρζη, όπου συζητήθηκαν όλα όσα απασχολούν τους Κιτρινόμαυρους αυτή την περίοδο. Τέθηκαν επί τάπητος τα μεταγραφικά, οι αποδεσμεύσεις, αλλά και διάφορα οργανωτικά, ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Σήμερα, στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να γίνει μία ακόμη συνάντηση, αυτή τη φορά, με τον προπονητή της ομάδας και τον τεχνικό διευθυντή, Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Ο Κροάτης θα ενημερώσει δια ζώσης τον Τερζή για την πορεία των επαφών του, είτε για μεταγραφές είτε για αποδεσμεύσεις, ενώ λογικά θα “κλειδώσουν” και οι ημερομηνίες της προετοιμασίας. Επίσης, θα συζητηθεί και το θέμα των δύο προσθηκών που θα πρέπει να γίνουν στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Γενικά, όλα όσα πρέπει να τακτοποιηθούν πριν μπει η ομάδα στην επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Άρη, όλα τα θέματα βρίσκονται σε εξέλιξη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αρχίσουν οι ανακοινώσεις, σε όλα τα επίπεδα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντά σε μεγάλη επιστροφή ο Ολυμπιακός - Προσωπική επιλογή Μαρινάκη - "Οκ" από Κορδόν λόγω Ισπανίας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags