Παναθηναϊκός: Για την αλλαγή στα μεταγραφικά πλάνα των Πρασίνων μετά τη αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη και στην απόφαση ποιοτικής αναβάθμισης του ρόστερ μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην βελτίωση της κατάστασης του Γκάνεα και τις πιθανότητες απόκτησης αριστερού μπακ.

«Ο Παναθηναϊκός στο κομμάτι της μεσαία γραμμής έχει κάνει προεργασία. Πάντα κοιτούσε παίκτες για τις θέσεις αυτές. Είναι βασική προτεραιότητα οι δυο βασικοί χαφ, ένας στο 10 και ένας παίκτης στο 8 και το 6, δυο θέσεις που έπαιζε ο Κουρμπέλης. Παίκτες που θα αναβαθμίσουν τη μεσαία γραμμή με δημιουργία και γκολ. Τρίτη προτεραιότητα είναι η θέση του στόπερ. Σίγουρα θα πάρει και κεντρικό αμυντικό η ομάδα, από τη στιγμή που αποχωρεί και ο Πούγγουρας».

Για τα ακραία μπακ και τον Γκάνεα: «Πάντα στο πλάνο είναι η αναβάθμιση στη θέση δεξιού μπακ. Οσο για τα αριστερά, οι εξετάσεις του Γκάνεα έδειξαν ότι είναι καλύτερα, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε γιατί είναι λεπτό ζήτημα. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει μια απόφαση γι αυτό το θέμα. Ο Γκάνεα είναι έξι μήνες εκτός και είναι πιθανό να αποκτηθεί κι ένας αριστερός μπακ. Είναι μια απόφαση που θα ληφθεί αργότερα, μέσα στο καλοκαίρι», ανέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ για τις αποφάσεις που πρέπει άμεσα να πάρει ο Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το deal της χρονιάς στο Λιμάνι - Ήρθε τζάμπα, φεύγει μόνο με 15 εκατ. - "Χουνέρι" από Μύκονο ο… ανεπιθύμητος!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr