Facebook Pixel ΑΕΚ: Εξελίξεις με Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ - Γαλλική ομάδα προσφέρει 20 εκατ. ευρώ; - Αλλάζουν τα δεδομένα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-03 11:44:00

Εξελίξεις με Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ - Γαλλική ομάδα προσφέρει 20 εκατ. ευρώ; - Αλλάζουν τα δεδομένα!

Sportdog Team

Ο Τζον Τέξτορ το επιβεβαίωσε κατηγορηματικά: ο Λοράν Μπλαν θα είναι ο προπονητής της Ολιμπίκ Λιόν (και) την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Ναι, δεν αλλάζω εύκολα προπονητές. Ήμουν ξεκάθαρος. (...) Θέλουμε να του δώσουμε περισσότερους πόρους για την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Équipe.

Ο αξιωματούχος των «Λιονέ» ανακοίνωσε επίσης τον μελλοντικό διορισμό ενός Γάλλου διευθυντή στο τμήμα σκάουτινγκ αλλά διευκρίνισε ότι δεν είναι σίγουρος για τον διορισμό αθλητικού διευθυντή στη Λιόν. 

Επίσης, ο Τζον Τέξτορ αποκάλυψε μια αλλαγή θέσης για τον Μπρούνο Σεϊρού, νυν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, ο οποίος θα αποχωρήσει από το τμήμα ποδοσφαίρου της Λιόν αλλά θα παραμείνει στον όμιλο Eagle Football.

Πώς ταιριάζουν όλα αυτά με την ΑΕΚ και τον Λιβάι Γκαρσία; Η γαλλική ομάδα δεδομένα έχει στη λίστα της τον Λιβάι, προφανώς μετά από θετική εισήγηση του Μπλαν. Από τη στιγμή που ο πεπειραμένος τεχνικός θα συνεχίσει στη Λιόν, δεν είναι δεδομένο ότι το όνομά του θα επανέλθει στο ρεπορτάζ της ομάδας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όπλο o Αλμέιδα για Πήλιο! Όμορφο πρότζεκτ Μελισσανίδη - Σπουδαίο ότι δεν είχε πέσει ψυχολογικά"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags