Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Συναγερμός" στον Παναθηναϊκό με Μπερνάρ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-04 17:01:00

"Συναγερμός" στον Παναθηναϊκό με Μπερνάρ!

Sportdog Team
"Συναγερμός" στον Παναθηναϊκό με Μπερνάρ!

Τι συμβαίνει με τον Βραζιλιάνο μέσο και γιατί... άναψαν φωτιές στους Πράσινους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρ έχει συμβόλαιο έως το 2024, αλλά οι Βραζιλιάνοι επιμένουν ότι υπάρχει θέμα επιστροφής του παίκτη στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα, στη "χώρα του καφέ" γράφεται πως η Μποταφόγκο είναι η νέα ομάδα που φέρεται να έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον άσο του Τριφυλλιού.

Όπως αναφέρει η «Γκλόμπο» του Ρίο Ντε Ζανεϊρο:

«Σε ηλικία 30 ετών, ο Μπερνάρ, ο οποίος έγινε γνωστός στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο για τις μεγάλες του εμφανίσεις με την Ατλέτικο Μινέιρο, κερδίζει πόντους για μεταγραφή στην Μποταφόγκο.

Ο κόσμος της “Φογκάο” αρχικά δεν ήταν και τόσο θετικός, αλλά όσο κυλούν οι ημέρες το σενάριο επιστροφής του γίνεται σοβαρό.

Ο Μπερνάρ έχει συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και πριν από λίγους μήνες, αν και είχε κρούσεις από βραζιλιάνικες ομάδες επέλεξε να μείνει στην Ευρώπη.

Στη Βραζιλία, εκτός από την Ατλέτικο Μινεϊρο, ο Μπερνάρ έγινε γνωστός και για το πέρασμά του από την εθνική Βραζιλίας, για την οποία έπαιξε ακόμη και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Σε συλλόγους, εκτός από την Ατλέτικο, έπαιξε στη Σαχτάρ Ντόνεστκ από την Ουκρανία, στην Έβερτον από την Αγγλία και στην Αλ Σάρτζα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φυγή Δώνη... φέρνει επιστροφή στον ΠΑΟ - Φήμες για στόπερ από Super League - Απόσταση με Λινγκρ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags