Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η φυγή Δώνη... φέρνει επιστροφή στον ΠΑΟ - Φήμες για στόπερ από Super League - Απόσταση με Λινγκρ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-04 09:20:00

Η φυγή Δώνη... φέρνει επιστροφή στον ΠΑΟ - Φήμες για στόπερ από Super League - Απόσταση με Λινγκρ!

Sportdog Team

Βουίζει ο τόπος για επιστροφή στο Τριφύλλι, που συνδέεται με την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη από την Αλ Φατέχ. Όνομα-έκπληξη από μικρομεσαία ομάδα για το κέντρο της πράσινης άμυνας.

Να έχει προσθέσει στο ενεργητικό του τουλάχιστον 2-3 βασικούς παίκτες θέλει μέχρι την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του σε περίπου τρεις από τώρα εβδομάδες ο Παναθηναϊκός.

Οι Πράσινοι δίνουν προτεραιότητα στην περίπτωση του Οντρέι Λινγκρ, που ναι μεν υπάρχει απόσταση, όμως χρειάζεται υπομονή για τον Τσέχο, αν και στο Τριφύλλι δεν θα τον περιμένουν... όλο το καλοκαίρι, εξετάζοντας και εναλλακτικές περιπτώσεις υπό άκρα μυστικότητα. Πάντως, ο παίκτης βολεύει πολύ τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς μπορεί να παίξει πίσω από τον επιθετικό, στα άκρα της επίθεσης, αλλά και ως "οκτάρι".

Εν συνεχεία ο Παναθηναϊκός έχει στα πλάνα του την εύρεση ενός δεξιού μπακ, ενός στόπερ και ενός αριστερού μπακ, θέλοντας να έχει πάρει παίκτες σε αυτές τις θέσεις μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία.

 

Όσο για τον στόπερ, ακούγονται διάφορα ονόματα, κάποια ιδιαίτερα γνώριμα, όπως αυτό του Φραν Βέλεθ. Ο πρώην "πράσινος" ακούγεται έντονα ότι θα επιστρέψει τώρα που ο Γιώργος Δώνης έφυγε από την Αλ Φατέχ, καθώς διατηρεί άριστες σχέσεις με το Τριφύλλι, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι, ενώ έχει και υψηλό συμβόλαιο με την αραβική ομάδα.

Τέλος, σύμφωνα με την "Sportday" "παίζει" και η περίπτωση του Ροντρίγκο Εραμούσπε του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος είναι 33 χρόνων και έχει συμβόλαιο με τους Ηπειρώτες μέχρι το 2025, γνωρίζοντας πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα, αφού παίζει στην Ελλάδα από το 2020. Εκτός του Αργεντινού στόπερ, οι Πράσινοι φέρονται να εξετάζουν και περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών από την Γαλλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Νο5 του draft του NBA για ΠΑΟ - Πλέι-μέικερ που παίζει άμυνα, "απογείωση" με Ζοτς - Φουλ και για Τζέιμς!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags