Facebook Pixel Σέρχι Κανός: Όλο και πιο δύσκολη η μεταγραφή Κανός σε Ολυμπιακό - Ενδιαφέρον κι από άλλη ομάδα στην Ισπανία (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 22:17:00

Όλο και πιο δύσκολη η μεταγραφή Κανός σε Ολυμπιακό - Ενδιαφέρον κι από άλλη ομάδα στην Ισπανία (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Όλο και πιο δύσκολη η μεταγραφή Κανός σε Ολυμπιακό - Ενδιαφέρον κι από άλλη ομάδα στην Ισπανία (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ιβηρική σχετικά με το μέλλον του Ισπανού ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε δανεικός στον Ολυμπιακό μιας και ακόμα μια ομάδα της La Liga φέρεται να θέλει να τον αποκτήσει.

Θέλτα: Παίκτης της Μπρέφορντ θα συνεχίσει να είναι ο Σέρχι Κανός, μιας και η αγγλική ομάδα ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του, με τον ίδιο να φέρεται ότι θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του και δημοσιεύματα από την Ισπανία και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος  Άνχελ Γκαρσία του «cazzureando» να αποκαλύπτει πως και οι Γαλιθιάνοι θέλουν να τον αποκτήσουν.

«Στο δεύτερο μισό της χρονιάς άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του στον Ολυμπιακό, αλλά τραυματίστηκε ξανά. Για αυτό το καλοκαίρι χρειάζεται να φέρουμε ξανά σε καλή κατάσταση τον Σέρτζι, να επιστρέψει στα καλύτερά του και να έχει μεγάλη συνεισφορά στο παιχνίδι μας. Όπως ο Πόντους Γιάνσον και ο Σαμάν Γκόντος, ο Σέρτζι είναι ήδη ένας θρύλος της Μπρέντφορντ και ανυπομονώ να τον έχω πίσω στην προετοιμασία», είχε αναφέρει ο τεχνικός της Μπρέφονρντ και πλέον μένει να δούμε αν η Θέλτα θα κάνει κάποια κίνηση για να τον αποκτήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια ΑΕΚ; Αλλού πάει ο Μανδάς - Το τεράστιο deal Σαμαράδων και ο όρος για την επόμενη μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags