Facebook Pixel Super League: Νέος… Κουρμπέλης με "χρυσό" συμβόλαιο για Μπεσίκτας - Ματσίς για ομάδα Big4 - Υπογράφει ο Τσιντώτας!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-11 23:40:00

Νέος… Κουρμπέλης με "χρυσό" συμβόλαιο για Μπεσίκτας - Ματσίς για ομάδα Big4 - Υπογράφει ο Τσιντώτας!

GOALάρες by Εvaggelistis
Νέος… Κουρμπέλης με "χρυσό" συμβόλαιο για Μπεσίκτας - Ματσίς για ομάδα Big4 - Υπογράφει ο Τσιντώτας!

Οι Τούρκοι έρχονται για παίκτη μεγάλης ομάδας! Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αφήσει την Ελλάδα για τους «γείτονες», πώς προέκυψε το όνομα του εξτρέμ της Βαγιαδολίδ και η επόμενη ομάδα του Έλληνα γκολκίπερ στην Αθήνα.

Super League: Μεταγραφικές ειδήσεις από τον «Ευαγγελιστή», ο οποίος γράφει για τον… επόμενο Κουρμπέλη, τον εξτρέμ από τη La Liga βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, αλλά και στην επόμενη ομάδα του Τσιντώτα.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: θέλει να μιμηθεί την Τράμπζονσπορ και να αποκτήσει τον δικό της... Κουρμπέλη!!! Δηλαδή παίκτη από ομάδα της ελληνικής Big 4, δυνατό όνομα (έκπληξη) , με την διαφορά πως αυτός δεν είναι ελεύθερος και είναι ξένος!! Ο συγκεκριμένος αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο της Μπεσίκτας η οποία του προσφέρει συμβόλαιο plus 1.100.000 ευρώ. Το θέμα είναι οι απαιτήσεις της ομάδας του αφού είχε σκάσει σοβαρό transfer fee...

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: υποβιβάστηκε από  την  La Liga, οπότε θα έχει θέμα με τα υψηλά συμβόλαια αφού θα πρέπει να ... κουρευτούν κατά 50%. Για αυτό και πολλοί βασικοί παίκτες της, ακόμη κι αυτοί που πήγαν τον περασμένο Γενάρη, εμφανίζουν τάσεις φυγής έστω ως δανεικοί. Έτσι εξηγείται πως...ξαφνικά άρχισαν να ... κυκλοφορούν υποψηφιότητες παικτών της Βαγιαδολίδ στα Γραφεία αλλά και στα ρεπορτάζ των μεγάλων ελληνικών ομάδων. Κλασικά ο Καναδός φορ Κάιλ Λάριν, δανεικός από την Μπριζ, με αυτόματη ενεργοποίηση οψιόν αγοράς αν η Βαγιαδολιδ σωζόταν, ήδη "απασχόλησε" Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Μετά πήρε σειρά ο Παναθηναϊκός με τους Μαροκινούς Ελ Γιαμίκ κι Αμαλάχ! Ο δεύτερος είναι ο Μουντιαλικος μέσος που ήθελε τον περασμένο χειμώνα ο Γιοβάνοβιτς, του είχαν κάνει μια δελεαστική προσφορά αλλά αυτός δεν ψηνόταν για Ελλάδα, είχε στο περίμενε το τριφύλλι και τελικά πήγε 31 Ιανουαρίου με transfer fee 1.000.000 στην Βαγιαδολίδ ( από την Στάνταρ Λιέγης). Είναι σε ένα μεγάλο μανατζερικο Γραφείο όπως η Stellar και ήταν τραυματίας τους τελευταίους δυο μήνες. Και τα δυο δεν βοηθάνε ιδιαίτερα...

Τέλος το πιο φρέσκο όνομα είναι ο Ντάργουιν Ματσίς. Αριστερός εξτρέμ από την Βενεζουέλα, με σημερινή χρηματιστηριακή αξία 4.000.000 ευρώ ( πριν τρία χρόνια ήταν στα 10 εκατομμύρια), ο οποίος στο παρελθόν είχε παίξει δυνατά για την ΑΕΚ και όπως κυκλοφορεί στην Ισπανία είναι στην καλοκαιρινή λίστα του ΠΑΟΚ!!

ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ: θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιαννιώτη στην εστία του Περιστερίου την νέα σεζόν. Στα Γιάννινα... ενημερώθηκαν πως ο πρώην κίπερ της ΑΕΚ έδωσε τα χέρια με τους Περιστεριώτες με ετήσιες αποδοχές... under των 130.000 ευρώ. Όταν ο Γιαννιώτης για να ανανεώσει δεν έπεφτε από την 180άρα κι ενώ ψάχνεται για το εξωτερικό. Ο Ατρόμητος που ακόμη δεν έχει κλείσει προπονητή μαθαίνω πως κλείνει πάντως και έμπειρο Έλληνα στοπερ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Μαντσίνι για ΠΑΟ - Προτάθηκε στους Big-4 ο "Κύπριος Χατζηδιάκος" - "Κόπηκαν" Τζαβέλλας και Κάργας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags