Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βασικός ο Καμπρέρα, τριάδα στα στόπερ ο Ολυμπιακός" - "Δεν δίνουν 10 εκατ. για Καμαρά - Θα φάει πάγκο αν..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-12 13:25:00

"Βασικός ο Καμπρέρα, τριάδα στα στόπερ ο Ολυμπιακός" - "Δεν δίνουν 10 εκατ. για Καμαρά - Θα φάει πάγκο αν..."

του Γιώργου Κτενά
"Βασικός ο Καμπρέρα, τριάδα στα στόπερ ο Ολυμπιακός" - "Δεν δίνουν 10 εκατ. για Καμαρά - Θα φάει πάγκο αν..."

"Για να έρθει στην Ελλάδα θέλει συμβόλαιο 1 εκατ. Plus"! Ποιος είναι ο στόπερ από τη La Liga που εξετάζουν οι Πειραιώτες και γιατί μοιάζει απίθανο η Πόρτο να δώσει τα χρήματα που θέλουν στο Λιμάνι για τον Μαντί.
 

Ολυμπιακός - Μαντί Καμαρά: Θέμα με την Πόρτο και τον άσο των Πειραιωτών φαίνεται ότι έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες, δεδομένου ότι ο Καμαρά δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Προφανώς οι Ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να κάνουν και πολλά παρά να τον παραχωρήσουν, αλλά με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται σε μια σεζόν από τώρα, ποιος θα δώσει τα 10+ εκατ. ευρώ που αξιώνουν να λάβουν στο Λιμάνι;

Μια άλλη προοπτική θα μπορούσε να ήταν η ανανέωση στο συμβόλαιό του και ο εκ νέου δανεισμός με οψιόν αγοράς. Μόνο που στην περίπτωση των πορτογαλικών ομάδων τα δεδομένα, συνήθως είναι λίγο διαφορετικά: Γνωρίζουν πολύ καλά πού θα δώσουν χρήματα και δύσκολα θα έδιναν πολλά λεφτά για έναν παίκτη στη ηλικία του Μαντί.

"Δεν δίνει 10 εκατ. ευρώ η Πόρτο για Καμαρά - Θα φάει πάγκο αν... - Δανεικός"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλάκο, που γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, προκειμένου να σχολιάσε την είδηση αλλά και τι μπορούμε να περιμένουμε μέσα στο επόμενο διάστημα από την Πόρτο.

"Ψάχνουν για χαφ στην Πόρτο αλλά δεν ξέρω αν θα δώσουν πολλά λεφτά. Ειδικά για παίκτη που δεν θα έχει μεγάλη εξέλιξη λόγω της ηλικίας του", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Πώς βλέπεις να προχωράει, αν προχωρήσει, το θέμα;

"Πιστεύω δανεικό θα μπορούσαν να τον πάρουν, αλλά δεν θα δώσουν χρήματα. Πολύ περισσότερο τα 10 εκατ. που ακούγεται ότι θέλει ο Ολυμπιακό. Αποκλείεται να δώσει η Πόρτο αυτό το ποσό για τον Μαντί".

Θα μπορούσε να βρει θέση βασικού στην Πόρτο;

"Ανάλογα ποιος Καμαρά θα είναι. Αν εκείνος είναι της τελευταίας σεζόν στον Ολυμπιακό, θα φάει πάγκο. Ο καλός Καμαρά είναι για βασικός. Αλλιώς θα μπαίνει στο ροτέισον". 

Πρόταση για την αγορά του δηλαδή, στα λεφτά που ζητάει ο Ολυμπιακός, δεν βλέπεις;

"Δε νομίζω ότι θα ασχοληθούν, όχι. Αν είναι θα τον ζητήσουν για δανεικό".

«Στον Ολυμπιακό με συμβόλαιο 1 εκατ. plus ο Καμπρέρα»

Στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Λεάντρο Καμπρέρα, ο υψηλόσωμος Ουρουγουανός στόπερ, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με την Εσπανιόλ αλλά η ομάδα του τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίζει στη Segunda Division.

Ο 31χρονος άσος φαίνεται ότι ψάχνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και, με δεδομένο ότι στο Λιμάνι βρίσκεται ο Αντονιο Κορδόν, έρχεται εύκολα στο μυαλό η γέφυρα που θα τον φέρει στην Ελλάδα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Λυκάκη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, προκειμένου να σχολιάσει το ρεπορταζ και να μας πει διάφορες πληροφορίες για τον παίκτη.

"Βασικός στον Ολυμπιακός ο Καμπρέρα - Αριστερά σε τριάδα στόπερ - Πόσα θέλει για να έρθει στο Λιμάνι"

"Είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα στα στόπερ τού Ολυμπιακού που όποιος καλός στόπερ και να έρθει, θα παίξει βασικός. Είναι Ουρουγουανός, αριστεροπόδαρος, είναι αρκετά χρόνια στη La Liga. Η Εσπανιόλ υποβιβάστηκε, δεν πήγε καλά η ομάδα και η άμυνά της επίσης. Δεν ήταν θετικός φέτος, αλλά σε μια ευρύτερα κακή σεζόν για την ομάδα", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Πώς είναι ως παίκτης;

"Κάνει όλα τα βασικά σωστά, δεν είναι γρήγορος, έχει καλό σώμα και καλός στο ψηλό παιχνίδι, μπορεί να προσφέρει λύση ανάγκης και ως αριστερό μπακ (έχει παίξει και στην Ισπανία). Ιδανική θέση είναι να παίξει σε τριάδα αριστερά.

Μπορεί να έρθει εύκολα στον Ολυμπιακό;

"Η Εσπανιολ νομίζω ότι θα πάει σε ανανέωση του ρόστερ της, δεν θα έχει πρόβλημα από την Εσπανιόλ ο Ολυμπιακός αλλά, ίσως, από τις απαιτήσεις του παίκτη που στην Ισπανία είναι πάνω από το 1 εκατ. ευρώ. Άρα για να έρθει στην Ελλάδα θα θέλει περισσότερα".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 4 μικροί που "ανεβάζει" ο Κορδόν - Δύο στόπερ και δύο φορ - Βρήκε… Κωνσταντέλια ο Ολυμπιακός (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags