Άρης: Να αποχαιρέτησει το ποδόσφαιρο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θέλει ο Γιώργος Δεληζήσης και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Θόδωρο Καρυπίδη για την επιστροφή του στον Άρη

Το έχει αποφασίσει ο Καρυπίδης - Αυτόν θέλει οπωσδήποτε στον Άρη - Νέα επαφή με τον παίκτη

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός επιθυμεί να κρεμάσει τα παπούτσια του με τη φανέλα των «κιτρίνων» και συζήτησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη για το ενδεχόμενο επιστροφής του. 

Ο Δεληζήσης θα επιδιώξει να επιστρέψει στην ομάδα για ένα χρονικό διάστημα και στη συνέχεια, όταν ανακοινώσει το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας να αναλάβει πόστο σε αυτή. 

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν με την επιστροφή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Αρης στην Ελλάδα και θα φανεί αν ο Δεληζήσης θα γυρίσει τώρα ή αυτό θα συμβεί τον Γενάρη. O 35χρονος έχει καταγράψει 120 συμμετοχές, έχει σημειώσει τέσσερα γκολ και εχει μοιράσει δύο ασίστ με τη φανέλα του Άρη. 

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη ανακοίνωση για τη νέα μέρα στον ΠΑΟ - Επίσημη η μεγάλη επιστροφή! (ΦΩΤΟ)

Το έχει αποφασίσει ο Καρυπίδης - Αυτόν θέλει οπωσδήποτε στον Άρη - Νέα επαφή με τον παίκτη