Για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ -αλλά και την πρώτη γεύση από τη φανέλα της νέας σεζόν- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.
Συζητώντας με τους Τάσο Νικολόπουλο-Νίκο Ζέρβα, επανέλαβε ότι η «Ένωση» θα κινηθεί για δυο ακραίους μετά τον τραυματισμό Φερνάντες (ή έναν, αν γίνει ανατροπή στην περίπτωση του Άμραμπατ).
Με αφορμή, δε, τη συνεχιζόμενη φημολογία για τον Νέστορ Αραούχο, ξεκαθάρισε ότι τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα είναι… δυο χρόνια πίσω και σε αυτή τη φάση ο παίκτης δεν απασχολεί.
Όσο για το teaser της νέας εμφάνισης, τόνισε ότι άρεσε πολύ και σημείωσε ότι ήταν πολλοί αυτοί που περίμεναν μια επιστροφή στον βασικό (και λατρεμένο στον κόσμο) συνδυασμό κίτρινη φανέλα-μαύρο σορτσάκι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ηγέτης στην άμυνα της ΑΕΚ στο Champions League - Αντι-Βιντα με τριετές 1.5 εκατ. - Εμπειρία και τακτική"
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο