Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Διαπραγματεύσεις Σαββίδη με το αφεντικό της Λιντς - Χτυπάει τον πρώτο σκόρερ - Τουλάχιστον 2 εκατομμύρια"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-17 19:15:00

"Διαπραγματεύσεις Σαββίδη με το αφεντικό της Λιντς - Χτυπάει τον πρώτο σκόρερ - Τουλάχιστον 2 εκατομμύρια"!

του Γιώργου Κτενά
"Διαπραγματεύσεις Σαββίδη με το αφεντικό της Λιντς - Χτυπάει τον πρώτο σκόρερ - Τουλάχιστον 2 εκατομμύρια"!

Ο Νο1 στόχος του Δικεφάλου και τα σκληρά παζάρια! Πρόκειται για παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα, έχει καλό βιογραφικό και είναι σαφέστατα ανώτερος του Ολιβέιρα, όμως υπάρχουν και.. ενστάσεις!

Ένα όνομα-έκπληξη βρέθηκε στο ρεπορτάζ τού ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες, δεδομένου ότι ο διεθνής Ιταλός άσος, Μανόλο Γκαμπιαντίνι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με τη Σαμπντόρια.

Η περίπτωσή του είναι εξαιρετική αλλά δεν είναι εύκολο να έρθει στην Ελλάδα, καθώς η ομάδα του δύσκολα θα τον έδινε δανεικό - Τουλάχιστον όχι αν δεν έπαιρνε κάποιο ενοίκιο. Από την άλλη πλευρά δεν βγάζει νόημα να δώσει χρήματα ο ΠΑΟΚ για την αγορά ενός παίκτη που δεν έχει μεταπωλητική αξία.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, που γνωρίζει άριστα το ιταλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε τι ισχύει με την περίπτωση του παίκτη αλλά και την πιθανότητα να έρθει στην Ελλάδα.

"Δύσκολα για Γκαμπιαντίνι στον ΠΑΟΚ - Έμπειρος και ποιοτικός - Κορυφή και στα πλάγια"

"Το έγραψε πρώτος ο Ντι Μάρτζιο, που σημαίνει ότι υπάρχει βάση ή έστω υπήρξε ενδιαφέρον", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Δύσκολη περίπτωση, από την εξής άποψη: ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το 2026, ωστόσο η τρέχουσα κατάσταση στη Σαμπντόρια είναι συγκεχυμένη".

"Η ομάδα έπεσε στη Serie B και τελεί υπό αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, με τον Αντρέα Ραντριτζάνι, ιδιοκτήτη της Λιντς, να πρόκειται να αναλάβει τον σύλλογο. Οσο δεν ξεκαθαρίζει το ιδιοκτησιακό, είναι δύσκολο να γίνει η οποιαδήποτε κουβέντα".

Τι θα έλεγες αγωνιστικά;

"Πρόκειται για έμπειρο και ποιοτικό παίκτη, που μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης και στην πτέρυγα αλλά και ως δεύτερος επιθετικός".

"Πρώτος σκόρερ της Σαμπντόρια φέτος - Διαφορετικός σε σχέση με Ολιβέιρα - Είχε τραυματισμούς - Θα δώσει 2 εκατ. ευρώ ο ΠΑΟΚ;"

Τι έκανε τη φετινή αγωνιστική περίοδο;

"Ήταν πρώτος σκόρερ στη φετινή κακή Σαμπντόρια, με μόλις 7 γκολ. Έχει άλλα χαρακτηριστικά σε σχέση με τον Ολιβέρα, παίζοντας σε περισσότερες θέσεις. Έχει παραστάσεις και από Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας παίξει και στη Σαουθάμπτον. Φέτος είχε μία από τις πιο πλήρεις χρονιές σε συμμετοχές. Γενικά ωστόσο πρόκειται για παίκτη που αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών στην καριέρα του. Πιο πρόσφατα, στη σεζόν 2021-22 υπέστη ρήξη χιαστού και έχασε το δεύτερο μισό".

Τι χρήματα χρειάζονται για την απόκτησή του;

"Για το ποσό που μπορεί να απαιτηθεί για την απόκτησή του, είναι δύσκολο να γίνει κουβέντα, ο ΠΑΟΚ πρέπει και να γνωρίζει με ποιον θα συζητήσει για να πάρει τον παίκτη. Και στη Σαμπντόρια αυτή τη στιγμή τρέχουν με τις προθεσμίες για να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα. Αλλά ο ΠΑΟΚ δεν νομίζω να δώσει, για παράδειγμα, 2 εκατ. ευρώ, για να πάρει έναν παίκτη στα 32 του και με μηδαμινά περιθώρια μεταπωλητικής αξίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κανόνι" που διέλυσε όλα τα ρεκόρ για ΠΑΟΚ - 35 ματς, 25 γκολ - "Ταιριάζει στην τριάδα Λουτσέσκου" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags