Facebook Pixel Άρης: Ξανά στο... κάδρο ο Κράστεφ για Άρη - Τι αναφέρουν στη Βουλγαρία - Ενδιαφέρον κι από άλλη γνωστή ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-25 17:05:00

Ξανά στο... κάδρο ο Κράστεφ για Άρη - Τι αναφέρουν στη Βουλγαρία - Ενδιαφέρον κι από άλλη γνωστή ομάδα

Sportdog Team
Ξανά στο... κάδρο ο Κράστεφ για Άρη - Τι αναφέρουν στη Βουλγαρία - Ενδιαφέρον κι από άλλη γνωστή ομάδα

Ο Φίλιπ Κράστεφ αποχαιρέτησε και επίσημα την Λέφσκι Σόφιας, επέστρεψε στην Λόμελ, όπου και ανήκει (για την ακρίβεια στη City Group) και προσεχώς θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Άρης: Ο Φίλιπ Κράστεφ αποχαιρέτησε και επίσημα την Λέφσκι Σόφιας, επέστρεψε στην Λόμελ, όπου και ανήκει (για την ακρίβεια στη City Group) και προσεχώς θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Για το νεαρό Βούλγαρο χαφ υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, αλλά σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας του, τις τελευταίες ώρες έχει κάνει γερό μπάσιμο η Γαλατασαράι.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gol, η τουρκική ομάδα έχει πλησιάσει την πλευρά του παίκτη κι έχει καταθέσει δύο προτάσεις.

Η μία αφορά για δανεισμό του και η δεύτερη για αγορά του, με το σχετικό ρεπορτάζ να τονίζει πως η Γαλατασαράι είναι διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και 4 εκατ. ευρώ.

Ο συντάκτης κειμένου προσθέτει πάντως, ότι για τον Κράστεφ έχουν δείξει ενδιαφέρον η Σταντάρ Λιέγης και η Φέγενορντ, επαναφέροντας πάντως στο κάδρο και τον Άρη, τονίζοντας πως εξακολουθεί να «ασχολείται» με την περίπτωση του Βούλγαρου χαφ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον αγόρασε 12 εκατ. η Ίντερ, έρχεται... τζάμπα στον ΠΑΟΚ - Χαφάρα από Ch. League για αντι-Αουγκούστο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags