Facebook Pixel Μεγάλη προσφορά στον Μπακαμπού: 2.5 εκατ. ευρώ από την Αλ Νασρ
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-25 20:35:00

Τρελά λεφτά για Μπακαμπού από ελληνική ομάδα, όχι την ΑΕΚ-"Έκοψε" Άλτιντορ ο Αλμέιδα-Μπλέξιμο με Πάλμα!

Οι Μιχείες
Τρελά λεφτά για Μπακαμπού από ελληνική ομάδα, όχι την ΑΕΚ-"Έκοψε" Άλτιντορ ο Αλμέιδα-Μπλέξιμο με Πάλμα!

Πρόταση 1.1 + 1.1 εκατ. στον Γάλλο και το stop για τον άσο του Άρη! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει ποια ομάδα εκτός του Ολυμπιακού, ήθελε να κρατήσει στην Ελλάδα τον Γάλλο επιθετικό, αναλύει γιατί είναι περίπλοκη η υπόθεση του Ονδουριανού και δίνει έξτρα πληροφορίες για τον Αμερικανό επιθετικό που ήθελε μόνο Αθήνα...

ΠΑΛΜΑ: η πώληση του δεν είναι τόσο απλή υπόθεση, ούτε τόσο... εύκολη, όσο μπορεί να παρουσιάζεται. Για την ακρίβεια είναι πολύ πιο... περίπλοκο. Αυτό ακριβώς! Και λόγω του... κερματισμένου ιδιοκτησιακού του καθεστώτος αλλά και επειδή ο Καρυπίδης ποντάρει σε μια υπερήφανη πώληση του Ονδουριανού μέσου έτσι ώστε να βγάλει μεγάλο μέρος του μπάτζετ της νέας σεζόν. Αυτή είναι η πάσα αλήθεια...

ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ: όλα δείχνουν πως πρέπει να περιμένουμε μέχρι 1η Ιουλίου για να ανακοινωθεί η νέα του ομάδα. Όλοι βέβαια ξέρουν πως αυτή θα είναι η Αλ Νασρ του Ντουμπάι. Η καινούργια λεπτομέρεια για αυτό το deal θέλει τους Άραβες να του πρόσφεραν bonus signing 2.000.000 ευρώ, το οποίο μάλιστα θα πληρωθεί...κασέρι και 2.500.000 τον χρόνο για την επόμενη 2ετία!! Όσον αφορά στο ελληνικό ενδιαφέρον για τον Σεντρίκ, εκτός από τον Ολυμπιακό που του έκανε σούπερ προσφορά για να ανανεώσει, η έτερη Μπιγκφοράτη ομάδα που τον βολιδοσκόπησε/"κυνήγησε" στο τέλος Μαΐου - με ...κινήσεις εμπιστευτικότητας- δεν ήταν τελικά η ΑΕΚ αλλά ο ΠΑΟΚ! Γούστο τρελό Ραζβάν Λουτσέσκου, γαρ!!! Σύμφωνα δε με την ελληνική πιάτσα agents, o δικέφαλος ήταν διατεθειμένος να προσφέρει στον Μπακαμπού 1.200.000 σε bonus signing και συμβόλαιο 1 με 1,1 εκατ. ετησίως!!!

AΛΤΙΝΤΟΡ: το έγκυρο ESPN έγραψε πριν απο 10 ημέρες πως ... "ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον Τζόζι Άλτιντορ"! Η αλήθεια όμως, είναι τελείως διαφορετική!!! Ο 33χρονος διεθνής Αμερικάνος φορ (115 συμμετοχές/45γκολ) τα ...έσπασε όντως με τους Νιου Εγκλαντ και θα λύσει το συμβόλαιό του. Το οικονομικό δεν αποτελεί πλεον προτεραιότητά του (απο συμβόλαια έχει βγάλει πάνω απο 25.000.000 ευρώ στην καριέρα του ενώ σε fees για πάρτη του πληρώθηκαν συνολικά 19.000.000) και ενώ έχει προτάσεις από άλλες ομάδες του MLS, από την Κολομβία και την Τουρκία αυτός θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Όντως ο Άλτιντορ...ψάχτηκε για Ελλάδα αλλά είχε συγκεκριμένες προτιμήσεις. Δηλαδή Αθήνα και...ΑΕΚ (Αλμέιδα)!!! Προτάθηκε , λοιπόν, στους νταμπλούχους Ελλάδας, με πολύ... συμφέρουσα τιμή, λόγω της επιθυμίας του να δουλέψει με τον Ματίας Αλμέίδα, γνωρίζοντας τον τρόπο δουλειάς του απο το MLS και πιστεύοντας πως θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του Αργεντινού κόουτς , αδιαφορώντας ακόμη κι αν ξεκινούσε ως τρίτος στην ιεραρχία του. Όπως μας μεταφέρθηκε όμως, ο Ματίας Αλμέιδα ήταν αυτός που δεν... συγκινήθηκε καθόλου με τον προτεινόμενο Αλτιντορ, ο οποίος ουσιαστικά δεν απασχόλησε ποτέ την ΑΕΚ. Μάλιστα παρότι του ειπώθηκε πως θα μπορούσαν να τον ... δουλέψουν σε μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης ή της Κύπρου, ο Αμερικανός γκολτζής δήλωσε ξεκάθαρα πως... "δεν ενδιαφέρεται".Στην Ελλλαδα ερχόταν μόνο στην... Αθήνα.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον αγόρασε 12 εκατ. η Ίντερ, έρχεται... τζάμπα στον ΠΑΟΚ - Χαφάρα από Ch. League για αντι-Αουγκούστο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags