Νίκος Σταματέλος: Για την χθεσινή παρουσίαση των Κορδόν και Μαρτίνεθ από τον Ολυμπιακό και τα συμπεράσματα που βγήκαν μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σημειώνοντας πως οι δύο Ισπανοί θεωρούν πως η ομάδα θα είναι έτοιμη στην έναρξη των υποχρεώσεών της.​

«Ο Κορδόν είπε ότι δεν βιάζεται, ότι ξέρει πού βρίσκεται και βγάζει μια σιγουριά. Και χθες μετά την παρουσίαση, υπήρξε μία σύσκεψη με τους συνεργάτες του, με τον Μαρτίνεθ και τους υπόλοιπους. Είπε, επίσης, πως “δουλεύουμε καθημερινά και κάνουμε βήματα”.

 

Ο Κορδόν παράλληλα με το θέμα προπονητή, εξέταζε και παίκτες, και με τα λεγόμενά του έβγαλε μία σιγουριά. Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τηρεί σιγή ιχθύος και ό,τι μαθαίνουμε, το μαθαίνουμε από την Ισπανία. Στο γήπεδο θα κριθούν όλα, αφού ο Κορδόν είπε πως όταν αρχίσουν οι υποχρεώσεις, η ομάδα θα είναι έτοιμη.

Ο Μαρτίνεθ είπε πως αξιολογεί τους παίκτες που είναι τώρα στην ομάδα και θα χρειαστεί να περιμένουμε τις αποφάσεις του, για τους παίκτες που ανήκουν στο τωρινό έμψυχο δυναμικό. Θα υπάρξει μία ανανέωση στο ρόστερ, μείωση του μέσου όρου ηλικίας, και όλα μένει να φανούν στο γήπεδο», είπε ο Νίκος Σταμετέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρελάνς Αγγελόπουλων για αντι-Βεζένκοφ - 2 εκατ. ευρώ συμβόλαιο τον χρόνο - Παραμιλάει η Ευρώπη!