Facebook Pixel Παίκτης της Ρόμα στο στόχαστρο του Άρη: Ανεπιτυχές κόλπο γκρόσο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-29 23:02:00

Σούπερ αποκάλυψη! Πήγε για κόλπο γκρόσο με παίκτη από τη Ρόμα ο Άρης - Για αυτό δεν αποκτήθηκε

Sportdog Team
Σούπερ αποκάλυψη! Πήγε για κόλπο γκρόσο με παίκτη από τη Ρόμα ο Άρης - Για αυτό δεν αποκτήθηκε

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Άρη και της ελληνοποίησης του ρόστερ, έγινε “σκανάρισμα” σε όλους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό, με τον Αηδόνη να κλείνει και άλλους να αναμένοντα.

Άρης: Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Άρη και της ελληνοποίησης του ρόστερ, έγινε “σκανάρισμα” σε όλους τους έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό, με τον Αηδόνη να κλείνει και άλλους να αναμένονται…

Μεταξύ όλων αυτών, ο Παλίκουτσα έκανε επαφή με τη Ρόμα για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, Δημήτρη Κεραμίτση, στέλεχος της εθνικής Νέων που πάει στα τελικά του EURO K19, στη Μάλτα, αλλά το ποσό που ζήτησαν οι Ρωμαίοι ήταν εξωπραγματικό και έτσι σταμάτησε τη συζήτηση.

Ο Κεραμίτσης ήταν στους “εκλεκτούς” του Μουρίνιο και τον είχε βάλει μάλιστα αλλαγή στο προπερσινό πρωτάθλημα, αλλά μετά τον έστειλαν στην Β΄ομάδα της Ρόμα, επειδή ατνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα!

Τώρα, έχει ένα ακόμη χρόνο στη Ρόμα και το καλοκαίρι του 2024 μένει ελεύθερος, γι αυτό και προσπάθησε να τον πάρει τώρα ο Άρης, ελπίζοντας ότι τα χρήματα θα ήταν λίγα, προκειμένου να επενδύσει σε έναν νεαρό κεντρικό αμυντικό, με προσόντα.

Χάλασε προσωρινά η δουλειά και τώρα που θα πάρει συμμετοχές στην εθνική νέων, είναι δεδομένο ότι θα ανεβεί το κασέ του και η Ρόμα θα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις. Ο Άρης προσπάθησε με έξπυνο τρόπο να τον πάρει πριν το Euro 2023, αλλά το ποσό που άκουσε ο Παλίκουτσα ήταν εξωπραγματικό.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" Γιαννακόπουλου: Πληρώνει τη ρήτρα και παίρνει Λαπροβίτολα - "Ντόμινο" με Σλούκα και Μπάρτσα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags