Παναθηναϊκός: Στην Παρτιζάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κέβιν Πάντερ, καθώς τις τελευταίες ώρες έγινε η μεγάλη ανατροπή, χάλασε η σίγουρη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα και θα συνεχίσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών ήθελε τον Πάντερ να έχει φτάσει πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, που το φετινό καλοκαίρι κάνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια για να επιστρέψει στις κορυφαίες ευρωπαϊκές θέσεις αλλά και να πάρει ξανά τα ηνία στην Ελλάδα.

Η έλευση του Αταμάν από μόνη της, χωρίς την προσθήκη των κατάλληλων παικτών δηλαδή, δεν είναι αρκετή. Για αυτό είχε μαρκαριστεί η περίπτωση του Πάντερ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε εναλλακτική πρόταση. Γιατί, προφανώς, η ομάδα ήταν έτοιμη και για άλλες περιπτώσεις, καθώς ο Σάνι Μπετσίροβιτς είχε προνοήσει σχετικά...

Οι Πράσινοι έχουν κι άλλα ονόματα στη λίστα τους και, μάλιστα, ήδη έχουν κάνει μια σχετική προεργασία - Δηλαδή να ρωτήσουν και να μάθουν τι ισχύει με την κάθε περίπτωση. Προφανώς πρώτο και καλύτερο είναι του Τάιλερ Ντόρσεϊ, που το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το Τριφύλλι τα δίνει όλα για να τον φέρει στην Ελλάδα, καθώς η περίπτωσή του είναι μονόδρομος.

Μόνο που, αρχικά, έχει συμβόλαιο με τη Φενέρ (αν και υπάρχει η πεποίθηση ότι αυτό το συμβόλαιο μπορεί εύκολα ή δύσκολα να σπάσει), ενώ για την περίπτωσή του θα πατήσει το πόδι στο γκάζι και ο Ολυμπιακός, αν τελικά δεν συνεχίσει στο Λιμάνι ο Κώστας Σλούκας!

Να αποκαλύψουμε ένα ακόμα όνομα που υπάρχει στην πράσινη λίστα και θα μπορούσε να έρθει και, γιατί όχι, να κάνει τη διαφορά στην επόμενη Ευρωλίγκα; Ο Μάρκους Χάουαρντ, το… πιστόλι της Μπασκόνια, που έχει που έχει buy out στο συμβόλαιό του κοντά στις 600.000.

Ο πρώην παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς ήταν πολύ καλός στην πρώτη χρονιά με την Μπασκόνια και, σαφώς, μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα σε μια ομάδα που μπορεί να του δώσει υψηλότερο κίνητρο και με έναν προπονητή όπως ο Αταμάν, που μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες του. Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ ξεχώρισε με την ισπανική ομάδα στην Ευρωλίγκα, έχοντας 14,2 πόντους με 36,5% από το τρίποντο, 1,4 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Απολαύστε τον!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το 4αρι που ζήτησε ο Αταμάν από Γιαννακόπουλο - Συμβόλαιο εκατομμυρίου - 2.08μ. με τρομερό τρίποντο! (Vid)