Ο Παναθηναϊκός με προσωπική πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πήρε μεγάλη ανάσα στην υπόθεση Ματίας Λεσόρτ και έκλεισε τον παίκτη που θα αποτελέσει τον βασικό σέντερ, ανεξάρτητα από το τι θα αποφασίσει ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος εάν μείνει θα έρχεται δεύτερος στο ροτέισον.

Σίγουρα το μεγαλύτερο βάρος πέφτε στην θέση 2 και τον Ντόρσεϊ, ωστόσο δεν αποτελεί μυστικό πως ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στην λίστα του και τον Ζακ Λεντέι, για τη θέση 4.

Ο Αταμάν έχει βρει στον Αμερικανό χαρακτηριστικά που του αρέσουν στο παιχνίδι του, αφού έχει έφεση στο ριμπάουντ, το παλεύει στην άμυνα, είναι εξαιρετικός στο δίποντο, ενώ διαθετεί και τρίποντο. Έχει πολύ καλά στοιχεία στην επίθεση, ενώ δύσκολα θα αξίωνε και πάνω από 1.1 εκατ. ευρώ.

Πάντως, αυτή τη στιγμή έχει προκύψει μεγάλος πονοκέφαλος για τον Παναθηναϊκό στη συγκεκριμένη υπόθεση, από τη στιγμή που φαίνεται να κινείται αρκετά δυναμικά στην υπόθεση της απόκτησής του και η Μακάμπι, η οποία δεν θα διατηρήσει στο ρόστερ της τον συχνά τραυματία Πόιθρες.

Μάλιστα, ο Κάτας δεν έχει κρύψει ότι τον υπολογίζει ως τον νο1 στόχο για αυτή τη θέση! Πάντως, πρέπει να τονιστεί ότι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση θα ήταν αυτή και του Ματ Κοστέλο, ο οποίος έχει εξαιρετικό στοιχείο στο τρίποντο και έφεση στις τάπες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα "κεραμίδα" μετά τον Πάντερ - "Μέχρι τέλους" ο Παπαγιάννης - Πουαριέ και σέντερ 2.10μ. με τρίποντο για ΠΑΟ!