Άρτεμ Κάλινιν: Για την περίπτωση του Φέντορ Τσάλοφ και τις πιθανότητες μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ρώσος δημοσιογράφος  στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτρέψει την πώληση η ΤΣΣΚΑ.

Για την περίπτωση του: «Όταν ακούσαμε την είδηση, μας έμοιαζε με ανέκδοτο καθώς τα χρήματα που προσφέρει ο ΠΑΟΚ είναι λίγα για τον παίκτη. Είναι ένας παίκτης που βρίσκεται σε συζητήσεις για να επεκτείνει το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ, επέστρεψε από τη Βασιλεία και έχει κάνει επανεκκινηση στην ΤΣΣΚΑ, είναι βγαλμένος απο τις ακαδημίες  της ομάδας και είναι ο βασικός σέντερ φορ της ομάδας. Εκτιμώ ότι είναι δυσκολο δυο εβδομαδες πριν την εναρξη της αγωνιστικής περιόδου να τον δωσει».

Για το ποσό που θα ικανοποιούσε την ΤΣΣΚΑ: «Όχι, κάτω από 10 εκατομμύρια ευρώ».

Για τα χαρακτηριστικά του παίκτη: «Είναι εκτελεστής. Μπορεί να παίξει και ως βασικός επιθετικός και ως δεύτερος. Έχει καλό σουτ. Αν του έρθει η μπάλα, θα τη στείλει μέσα», είπε ο Άρτεμ Κάλινιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίο όνομα από Premier για αντι-Ελ Αραμπί - Σήκωσε δύο Champions League - "Όχι" Μαρινάκη σε 35 εκατ.!