Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σε εκπληκτική κατάσταση Έλληνας άσος - Διεκδικεί σοβαρά θέση βασικού!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-03 15:33:00

Σε εκπληκτική κατάσταση Έλληνας άσος του Παναθηναϊκού - Διεκδικεί σοβαρά θέση βασικού!

Sportdog Team
Σε εκπληκτική κατάσταση Έλληνας άσος του Παναθηναϊκού - Διεκδικεί σοβαρά θέση βασικού!

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε στην μεγαλύτερη συνοχή που δείχνει ο Παναθηναϊκός, λόγω και της παρουσίας Γιοβάνοβιτς, αλλά και στην καθυστέρηση που υπάρχει στις μεταγραφές.

Τα τελευταία δεδομένα γύρω από την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, η οποία έχει μείνει πίσω χρονικά όπως επανέλαβε χαρακτηριστικά, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Μπήκαμε στη δεύτερη εβδομάδα παρουσίας του Παναθηναϊκού στην Αυστρία χωρίς να έχει προκύψει μεταγραφή. Οι πράσινοι έχουν καθυστερήσει αρκετά, ειδικά στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, όπως θα έπρεπε να είχαν καλύψει το κενό και στη μεσαία γραμμή με την απόκτηση ενός 8αριού.

Όσο πιο γρήγορα κλείσει τα κενά αυτά, τόσο πιο λίγα προβλήματα θα βάλει στο κεφάλι του. Αν με ρωτάς πόσο γρήγορα, δεν μπορώ να πω. Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε η αίσθηση ότι κάτι θα προχωρούσε. Τώρα δεν προκύπτει κάτι ανάλογο, τουλάχιστον για τις επόμενες 48 ώρες», είπε μεταξύ άλλων.

 

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στην παρουσία του Ιωαννίδη, που δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση -παρότι ολοκλήρωσε την παρουσία του την περασμένη σεζόν με μυϊκό πρόβλημα- και διεκδικεί στα ίσα με τον Σπόραρ την θέση του βασικού φορ στο Τριφύλλι.

Ερωτηθείς για τον Τζούρισιτς, έκανε ειδική μνεία στην ικανότητά του στο κάθετο παιχνίδι, την υψηλή τεχνική του κατάρτιση καθώς και στα υπόλοιπα στοιχεία που μπορεί να προσφέρει στους Πράσινους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αχρείαστη η... αποθέωση του ΠΑΟ για το δίτερμα - Ο Γιοβάνοβιτς θέλει μεταγραφές άμεσα σε κέντρο και επίθεση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags