Facebook Pixel Super League: Χαμός με παράγοντα που ήθελε ελληνική ομάδα στο εξωτερικό - "Πήρε τεχνικό χωρίς λεφτά - Καταστροφή"
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-05 06:00:00

Χαμός με παράγοντα που ήθελε ελληνική ομάδα στο εξωτερικό - "Πήρε τεχνικό χωρίς λεφτά - Καταστροφή"

Sportdog Team
Χαμός με παράγοντα που ήθελε ελληνική ομάδα στο εξωτερικό - "Πήρε τεχνικό χωρίς λεφτά - Καταστροφή"

Απίστευτα πράγματα φαίνεται πως συμβαίνουν στην Κόρτραϊκ λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της πώλησης του συλλόγου από τον Βίνσεντ Ταν στην οικογένεια Καμίνσκι.

Παναιτωλικός: Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από τον βελγικό Τύπο, οι Αμερικανοί αποσύρονται και δεν θα βάλουν τα 17 εκατομμύρια ευρώ που συμφώνησαν με τον Μαλαισιανό μεγαλομέτοχο του συλλόγου, αν και έχουν προθεσμία μέχρι τις 6 Ιουλίου για να πληρώσουν.

Πληροφορίες του «hln» αναφέρουν ότι οι Αμερικανοπολωνοί δεν σκοπεύουν να καταβάλουν τα χρήματα και ότι θα έχουν να περιμένουν σοβαρή αξίωση για αποζημίωση από τον ιδιοκτήτη του συλλόγου που πριν από μερικές ημέρες είχε ανακοινώσει στη συμφωνία.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο Μάτσιεκ και ο Μίκαελ Καμίνσκι έδωσαν μια σύντομη συνέντευξη Τύπου στις 14 Ιουνίου (σ.σ. σαν αυτή που είχαν δώσει στις 8 Δεκεμβρίου 2022 στο Αγρίνιο για την αγορά των μετοχών του Παναιτωλικού από τον Φώτη Κωστούλα) και μεταξύ άλλων είχαν δηλώσει ότι: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ και πραγματικά έχουμε μόνο έναν στόχο: να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους. Η Κόρτραϊκ είναι μια σπουδαία ποδοσφαιρική ομάδα και έχει πλούσια ιστορία στο βελγικό ποδόσφαιρο. Είμαστε μόνο στην αρχή αυτής της νέας περιπέτειας. Αυτό το έργο δεν είναι μόνο μια επένδυση σε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο, αλλά και μια επένδυση στην πόλη συνολικά».

Δηλώσεις με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με αυτές που είχαν κάνει στο Αγρίνιο, όπου επίσης είχαν συμφωνήσει σε όλα με τον Φώτη Κωστούλα, ο οποίος τους είχε ανακοινώσει ως νέους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Παναιτωλικός, αλλά παρά τις υπογραφές που είχαν πέσει, τα χρήματα δεν καταβλήθηκαν ποτέ και η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε.

Το «χάος» στην Κόρτραικ

Πρέπει να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα στο Βέλγιο αρχίζει σε περίπου ένα μήνα αλλά ο σύλλογος έχει μείνει χωρίς προπονητή και με μόλις 15 παίκτες βασικό «κορμό».

Οι Καμίνσκι επιθυμούσαν την πρόσληψη του Έντουαρντ Στιλ, πρώην προπονητή της Όιπεν και της Σαρλερουά. Εκείνος μετέβη στο Κόρτραϊκ, αλλά δεν του επιτρέπεται ακόμη να υποδεχτεί τους νέους του ποδοσφαιριστές, αφού η πώληση βρίσκεται «σε αναμονή» και όλα δείχνουν ότι η αγοραπωλησία οδηγείται σε αδιέξοδο. Καταλήγοντας τα δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου κάνουν λόγο για «καταστροφή»…

Πηγή: agriniara.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαπραγμάτευση Ολυμπιακού με Μαξίμοβιτς - Ο λόγος που έφυγε ο Εμβιλά - Έκλεισε οριστικά ο Πάλμα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags