Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έσκασε τώρα! Αυτοί θα είναι οι διαιτητές στους δύο αγώνες του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-07 10:21:00

Έσκασε τώρα! Αυτοί θα είναι οι διαιτητές στους δύο αγώνες του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Αυτοί θα είναι οι διαιτητές στους δύο αγώνες του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο

Η UEFA το πρωί της Παρασκευής (7/7) έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα είναι στις δύο αναμετρήσεις των Πρασίνων κόντρα στην ουκρανική ομάδα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Παναθηναϊκός: Αντίστροφη μέτρηση για τους Πράσινους ενόψει των διπλών αγώνων κόντρα στην Ντνίπρο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League με την UEFA να κάνει γνωστούς τους διαιτητές των δύο πολύ σημαντικών αναμετρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα στις 25 Ιουλίου, στον αγώνα της Σλοβακίας, διαιτητής θα είναι ο Ιταλός, Ντανιέλε Τσίφι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Aλμπέρτο Τεγκόνι και Βαλέριο Κολαρόσι, ενώ τέταρτος θα είναι ο επίσης Ιταλός, Ερμάνο Φελιτσιάνι, ενώ στο Παναθηναϊκός - Ντνίπρο την 1η Αυγούστου, διαιτητής θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ, ο οποίος θα έχει βοηθούς τον Ντόμινικ Σάαλ και τον Μάρσελ Ούνγκερ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γερμανός, Ντάνιελ Σλάγκερ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση ΑΕΚ για Πετσέλα, μίλησε με Αλμέιδα - Ήρθε Ελλάδα ο Σάντσες - Πωλείται με 8 εκατ. plus ο MVP του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags