Ολυμπιακός: Για τις μεταγραφικές κινήσεις των Ερυθρόλευκων και τις προτεραιότητες που υπάρχουν μίλησε ο Νίκος Σταματέλος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σημειώνοντας πως αν μέχρι την Κυριακή βράδυ δεν έχει τελειώσει κάτι, θα έχει στραβώσει κάποια υπόθεση.

Αποκάλυψη Σταματέλου - Αυτός ο βασικός στόχος για την επίθεση του Ολυμπιακού - Ετοιμάζεται διπλό... χτύπημα​

«Αυτό με τον Μάρκος Αντρέ ισχύει. Απασχολεί τον Ολυμπιακό, του Μάξι Γκόμες έχει μείνει πίσω εδώ και καιρό. Οι Πειραιώτες χρειάζονται ενίσχυση σε δυο θέσεις, σε άμυνα και επίθεση. Ο Ολυμπιακός πάει για δυο μεταγραφικά χτυπήματα, αυτή την αίσθηση έχω. Θέλει να ρίξει το μέσο όρος της ηλικίας ο Μαρτίνες στην ομάδα. Αν δεν έχει τελειώσει οτιδήποτε μέχρι την Κυριακή το βράδυ, κάτι θα έχει στραβώσει»

Παράλληλα ο Ηρακλής Αντύπας που είναι παρόντας στην προετοιμασία που κάνει ο Ολυμπιακός σημείωσε: «Πολύ πιθανό το σενάριο το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού να ενσωματωθεί στην προετοιμασία εδώ στην Αυστρία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντούν οι Αγγελόπουλοι για Σλούκα με σκόρερ από Ευρώπη - "Όχι" για Καλάθη, έκπληξη με αντι-Μίροτιτς