Facebook Pixel Λουίς Πάλμα - ΑΕΚ: "Σφήνα" στο κλεισμένο deal ΑΕΚ και Πάλμα - Κόλπο γκρόσο από μεγάλη ελληνική ομάδα με... Δούρειο Ίππο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-13 21:13:00

"Σφήνα" στο κλεισμένο deal ΑΕΚ και Πάλμα - Κόλπο γκρόσο από μεγάλη ελληνική ομάδα με... Δούρειο Ίππο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Σφήνα" στο κλεισμένο deal ΑΕΚ και Πάλμα - Κόλπο γκρόσο από μεγάλη ελληνική ομάδα με... Δούρειο Ίππο!

Η απόφαση Καρυπίδη, η μεγάλη πρόταση και ο... Γιαννούλης. Θα μπορούσε η μετακίνηση του άσου από την Ονδούρα στην Ένωση να χαλάσει; Μοιάζει δύσκολο, αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλά. Ποιος σύλλογος προσπαθεί να τον "κλέψει" με τη βοήθεια ομάδας από το εξωτερικό;

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ολόκληρο σίριαλ έχει γίνει το τελευταίο διάστημα το ποδοσφαιρικό μέλλον τού Λουίς Πάλμα, καθώς είναι γεγονός ότι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Άρη.

Ο Πάλμα είχε έρθει από την Ντεπορτίβο Βίντα με μόλις 300.000 ευρώ (ο Άρης απέκτησε το 70% των δικαιωμάτων του), αλλά τώρα ο Καρυπίδης φαίνεται ότι ζητάει μίνιμουμ 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Υπήρξε στην αρχή τού καλοκαιριού πρόταση ύψους 2,2 εκατ. ευρώ, που έφτασε στην πόρτα του Θοδωρή Καρυπίδη από την Ρέιντζερς, και την απέρριψε. Αυτό που συζητιέται στη Θεσσαλονίκη είναι ότι αν οι Σκωτσέζοι θα μπορούσαν να ανέβουν στα 3 εκατ. ευρώ (πάνω-κάτω όσα είχαν δώσει το περασμένο καλοκαίρι και στον ΠΑΟΚ για τον Αντόνιο Τσόλακ), αλλά ίσως να είναι αργά!

Γιατί όπως είχε αποκαλύψει μέσω του sportdog ο Ευάγγελος Μίχος ήδη από τις 29 Ιουνίου, η μεταγραφή του Πάλμα είναι πολύ πιθανό να έχει κλείσει ήδη στην ΑΕΚ, και αυτός ήταν ο λόγος που οι Κιτρινόμαυροι έδωσαν 800.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου - "Φορτώθηκε" η δική του μεταγραφή για να είναι λιγότερα τα χρήματα που θα δώσει, τελικά, η Ένωση στον Άρη για τον Πάλμα, προκειμένου να μην πάρουν μεγάλο ποσό η πρώην ομάδα του και οι ατζέντηδες του Πάλμα!

Μια ερώτηση που έρχεται στα χείλη όλων είναι γιατί ο 23χρονος άσος δεν βρίσκεται ήδη στην ΑΕΚ. Η απάντηση αφορά την επιθυμία του Θοδωρή Καρυπίδη να έχει τον Πάλμα στο ρόστερ μέχρι τουλάχιστον τα πρώτα προκριματικά που θα δώσει ο Άρης, κι έπειτα να μετακομίσει στην Ένωση.

Μπορεί να χαλάσει με κάποιον τρόπο αυτή η συμφωνία; Εδώ είναι που έρχεται το ρεπορτάζ από την Αγγλία και θέλει την Γουότφορντ αλλά και την Στόουκ Σίτι να έχουν στη λίστα τους τον Πάλμα! Θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι είναι κάπως δύσκολο ομάδες από την Αγγλία να κοιτάζουν στην ελληνική αγορά για να ενισχυθούν, ακόμα κι αν πρόκειται για ομάδες της Τσάμπιονσιπ. Αλλά αυτό το επιχείρημα μπορεί να καταπέσει κάπως εύκολα αν αναλογιστούμε ότι σχετικά πρόσφατα πήγαν στο Νησί οι Δημήτρης Γιαννούλης και Χρήστος Τζόλης - Η περίπτωση του Τσούμπα Άκπομ, στην Μίντλεσμπρο, δεν μπορεί να υπολογιστεί καθώς μιλάμε για διεθνή Άγγλο επιθετικό, με συμβόλαιο στην Μπόρο και καλό όνομα έτσι κι αλλιώς στην Αγγλία.

Παρόλα αυτά επειδή μια ομάδα ειδικά όπως η Γουότφορντ έχει... παρελθόν, με πολλές μεταγραφές που μετά δίνει δανεικούς ή τέλος πάντων κάνει με μια έννοια διευκολύνσεις γύρω από τις μετακινήσεις παικτών, υπάρχει σενάριο στην πιάτσα που αναφέρει ότι μεγάλη ελληνική ομάδα προσπαθεί μέσω της Γουότφορντ για να πάρει τον Πάλμα! Προφανώς για να ενισχυθεί εκείνη και, παράλληλα, να χαλάσει τη μεταγραφή στην ΑΕΚ. Ποια ομάδα μπορεί να είναι αυτή; Πιθανότατα ο Ολυμπιακός, καθώς είναι το πρώτο κλαμπ που πηγαίνει στο μυαλό όλων - Δεδομένου ότι υπάρχει καλή επαφή με το Νησί λόγω της Νότιγχαμ Φόρεστ!

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που το φετινό καλοκαίρι βλέπουμε ότι υπάρχει ένας υψηλού επιπέδου ανταγωνισμός ανάμεσα στις δύο ομάδες, για το ποια θα... κλέψει παίκτης της άλλης - Το προσπάθησε η Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Πινέδα (ίσως για να τον δώσει στη συνέχεια δανεικό στον Ολυμπιακό), το πάλεψε και ο Μελισσανίδης για να πάρει τον Σεντρίκ Μπακαμπού αλλά και τον Σέρτζι Κανός!

Για να το κλείσουμε: Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ για να ντυθεί στα Κιτρινόμαυρα ο Λουίς Πάλμα μετά τα πρώτα προκριματικά που θα δώσουν οι Θεσσαλονικείς. Προσοχή: Συμφωνία, όχι συμβόλαια με υπογραφές. Μπορεί να χαλάσει αυτή η συμφωνία αν έρθει ένα κλαμπ με μεγάλο πορτοφόλι, όπως είναι όλες οι αγγλικές ομάδες, και δώσει χρήματα που δεν θα μπορεί να αρνηθεί ο Καρυπίδης; Φυσικά! Αυτή η εξέλιξη μπορεί να συνδεθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με κάποια ελληνική ομάδα; Προφανέστατα...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίχνουν χρήμα ΑΕΚ-ΠΑΟ, "μαζεύει" τα έξοδα ο Ολυμπιακός - Πρόβλημα ο... Μαρσέλο - Διαφωνίες στον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags