Facebook Pixel Λιβάι Γκαρσία: Χαμός με Λιβάι Γκαρσία - Οι δύο ομάδες που δεν παρατούν την υπόθεσή του - "Σειρήνες" στην ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-15 18:20:00

Χαμός με Λιβάι Γκαρσία - Οι δύο ομάδες που δεν παρατούν την υπόθεσή του - "Σειρήνες" στην ΑΕΚ!

Sportdog Team
Χαμός με Λιβάι Γκαρσία - Οι δύο ομάδες που δεν παρατούν την υπόθεσή του - "Σειρήνες" στην ΑΕΚ!

Σε περίοπτη θέση στη γαλλική αθλητική επικαιρότητα παραμένει το όνομα του επιθετικού της ΑΕΚ.

Το πρωί οι Γάλλοι αναδημοσίευσαν τις πληροφορίες από την Ελλάδα για το «όχι» της ΑΕΚ στα 17 εκατ. ευρώ της Λανς για τον επιθετικό από το Τρινιτάντ και το απόγευμα ακολούθησαν νέα διαδοχικά ρεπορτάζ. 

Το πρώτο ήταν σε ιστοσελίδες που ασχολούνται με την επικαιρότητα της Μονπελιέ. Στο «allezpaillade» επισημαινόταν πως η γαλλική ομάδα δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του Λιβάι Γκαρσία, ωστόσο ξεκαθάριζαν πως η περίπτωση του άσου της Ένωσης θα είναι εφικτή μόνο σε περίπτωση που ο Ουαχί αποχωρήσει από τη Μονπελιέ.

 

Και σημείωναν επίσης, πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τον Αύγουστο, κάνοντας ειδική μνεία στην εξαιρετική εμφάνιση του Λιβάι στο φιλικό με τη Σαχτάρ (5-0), όπου πέτυχε χατ τρικ.

Ταυτόχρονα, στα διάφορα sites που ασχολούνται με την επικαιρότητα της Λανς υπήρχε η επισήμανση πως οι «λενσουά» ίσως επανέλθουν στην περίπτωσή του. Συγκεκριμένα, τόνιζαν πως ο Φρανκ Εζ θέλει έναν εκ των Πλεά-Λιβάι για αντικαταστάτη του Οπέντα που μετακόμισε στη Λειψία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η "χαλάστρα" Σαΐς στην ΑΕΚ και τα 70 εκατ. για αγορές... από Ελλάδα - Μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags