Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τέλος από τον Ολυμπιακό - Ζήτησε να φύγει πρωτοκλασάτος άσος - Ανακοινώνει το νέο ρόστερ ο Μαρτίνεθ
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-18 14:33:00

Τέλος από τον Ολυμπιακό - Ζήτησε να φύγει πρωτοκλασάτος άσος - Ανακοινώνει το νέο ρόστερ ο Μαρτίνεθ

του Παναγιώτη Νικολάου
Τέλος από τον Ολυμπιακό - Ζήτησε να φύγει πρωτοκλασάτος άσος - Ανακοινώνει το νέο ρόστερ ο Μαρτίνεθ

Γιατί θέλει να αποχωρήσει και ποια θα είναι η νέα του ομάδα; Στο Λιμάνι θα ήθελαν να τον κρατήσουν και να "χτίσουν" πάνω του, όμως είναι εμφανές πλέον πως ο ίδιος δεν πιστεύει ότι μπορεί να μείνει στην Ελλάδα και ψάχνει ήδη προτάσεις από το εξωτερικό...
 

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ξεκινήσει να χτίζει τον νέο Ολυμπιακό στην Αυστρία και δείχνει καθημερινά ότι έχει κατασταλάξει σε αρκετά πράγματα, αναφορικά με το ρόστερ, στο οποίο προφανώς και θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές.

Ο Ισπανός κόουτς ουσιαστικά μέχρι τώρα δούλευε με την περσινή ομάδα και αφού πάρει τις τελικές του αποφάσεις για όσους υπολογίζει, θα εισηγηθεί στη διοίκηση ποιοι υπολογίζονται και ποιοι θα πρέπει να αποχωρήσουν.

Κάτι που σημαίνει ότι πλέον ξέρει σε ποιους παίκτες θα πρέπει να βασιστεί και ποιους να κόψει ενόψει της νέας σεζόν. Εξάλλου, ήδη έχει αποφασίσει να δώσει και δεύτερες ευκαιρίες σε παίκτες, όπως τον Ζοάο Καρβάλιο που φαίνεται να κερδίζει ήδη το στοίχημα, ενώ ο ηγέτης του θα είναι ο Κώστας Φορτούνης, όπως σας αναλύσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Από εκεί και πέρα βέβαια αναμένονται και αρκετές αποχωρήσεις και μάλιστα… τρανταχτών ονομάτων. Μια εξ αυτών είναι δεδομένα ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Ρόμα, ωστόσο λόγω ενοχλήσεων έμεινε και προπονείται μόνος του στην Αθήνα και δεν πήγε στην προετοιμασία.

Ο Μαντί προπονείται στου Ρέντη και παρότι ακόμα δεν υπάρχει κάποια απόφαση από τον Μαρτίνεθ για το μέλλον του, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι θέλει να φύγει παρότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο και να παίξει στην Ιταλία. Το θέμα είναι να φτάσει στην πλατεία Αλεξάνδρας η πρόταση που θα ικανοποιεί το κλαμπ, αλλά και να υπάρξει και σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδα της Serie A, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει.

Υπάρχουν πάντως κι άλλες ομάδες που τον παρακολουθούν και μπορούν να πληρώσουν τα χρήματα που ζητούν στο Λιμάνι. Εξάλλου, στην Τουρκία δεν τον έχουν ξεχάσει, αφού υπήρχαν και νέα δημοσιεύματα για τον Αφρικανό και ενδιαφέρον της Γαλατασαράι. Κάποιοι μάλιστα ανέφεραν ότι έγινε και πρόταση στον παίκτη, αλλά δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά κάτι τέτοιο!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαφ 6 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Πολύ δυνατός ο... Μπουχαλάκης του Μαρτίνεθ" - Μόνο έτσι έρχεται Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags