Facebook Pixel Σενάρια στη Θεσσαλονίκη για τα οικονομικά του ΠΑΟΚ - "Φτώχυνε ο Σαββίδης;" - Η αλήθεια για την περιουσία του!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-25 18:59:00

Σενάρια στη Θεσσαλονίκη για τα οικονομικά του ΠΑΟΚ - "Φτώχυνε ο Σαββίδης;" - Η αλήθεια για την περιουσία του!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σενάρια στη Θεσσαλονίκη για τα οικονομικά του ΠΑΟΚ - "Φτώχυνε ο Σαββίδης;" - Η αλήθεια για την περιουσία του!

Πολλά και διάφορα ακούγονται στη συμπρωτεύουσα για την οικονομική κατάσταση του Σαββίδη, δεδομένου ότι υπάρχουν ρεπορτάζ για το γεγονός ότι δεν επενδύει στις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα όπως το έκανε παλιότερα.

ΠΑΟΚ: Διάφορα περίεργα ακούγονται στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα για τον Ιβάν Σαββίδη, ειδικά μετά από δημοσιεύματα που τον θέλουν να μην προχωράει την επένδυση ύψους 25 εκατ. ευρώ που είχε προγραμματίσει στο εργοστάσιο της Σουρωτής. 

Αν σε αυτά συνδυάσουμε και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν στον ΠΑΟΚ οι παλιές κινήσεις που έκανε ο σύλλογος, δαπανηρές και υψηλού επιπέδου, μοιραία κάπως έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα στη συμπρωτεύουσα για τον ισχυρό άνδρα του Δικέφαλου.

Το sportdog επικοινώνησε με άκρως ενημερωμένη πηγή από τη Θεσσαλονίκη και το πρώτο που ακούσαμε από την άλλη άκρη τής τηλεφωνικής γραμμής ήταν: "Τι φοβούνται, μήπως ο Σαββίδης φτώχυνε;"! Γιατί η περίφημη επένδυση στο εργοστάσιο της Σουρωτής, όπως ενημερώθηκαμε, δεν ήταν ποτέ στο προσχέδιο και τις προγραμματικές δηλώσεις - Άρα η αλήθεια είναι ότι δεν καθυστέρησε, απλά δεν υπήρχε ποτέ τέτοια προγραμματισμένη επένδυση εκεί!

Σε μια μικρή αναζήτηση που κάναμε, μάλιστα, είδαμε ότι μόλις στις 24 Ιουλίου το Forbes ανανέωσε τη λίστα τους με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη και τις περιουσίες τους, με τον Ι. Σαββίδη να έχει περιουσία στο 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, με άνοδο (έστω και μικρή) στα κέδρη του και να καταλαμβάνει τη θέση 1759 στον κόσμο.

Κι εδώ μιλάμε για το Forbes, το κορυφαίο Μέσο γύρω από αυτά τα θέματα! Άρα, όχι, ο Ιβάν δεν έχει φτωχύνει, για να καθησυχάσουμε και όσους διασπείρουν τέτοιες ειδήσεις. Γιατί, όντως, ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου έχει παγώσει τα κεφάλαια που έφερνε στην Ελλάδα. Ο λόγος; Γιατί έχει πρόβλημα για να στείλει λεφτά στη χώρα μας, καθώς η Ρωσία απαγορεύει να φύγουν κεφάλαια λόγω των γεωπολιτικών εξελίξεων ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν λεφτά στην τσέπη τού Σαββίδη, που αναμένεται να έρθει άμεσα στην Ελλάδα και να κάνει τις θερινές διακοπές του στο Πόρτο Καράς. Δεν φτώχυνε, λοιπόν  ο Σαββίδης ούτε σταμάτησε να ενδιαφέρεται για την ομάδα. Άλλη διαχείριση θα υπάρχει για ένα διάστημα ακόμα στα οικονομικά των επιχειρήσεών του στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων είναι και ο ΠΑΟΚ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Stop" Κορδόν-Μαρτίνεθ για Τορουναρίγκα, δυνατά άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα - "Χαλάστρα" Οκαφόρ σε Παυλίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags