Super League - Βαγγέλης Παυλίδης: Ο "Ευαγγελιστής" επιστρέφει με δυο δυνατά μεταγραφικά παρασκήνια. Ένα για διεθνή ... Γερμανό αριστεροπόδαρο στόπερ, αξίας 5 εκατομμυρίων, που ... έχασε στην μάχη με τον Φρέιρε για τον Ολυμπιακό αλλά υπό προϋποθέσεις παίζει για άλλη Μπιγκφοράτη. Και το δεύτερο για τον Παυλίδη, ο οποίος πάνω στο φίνις... έχασε την μεταγραφή του στην Μίλαν λόγω Νοκαφόρ και... 1.500.000 ευρώ!

Τζόρνταν Τορουναρίγκα: Μιλάμε για τον 26χρονο διεθνή Γερμανό (με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες των πάντσερ), Νιγηριανό στην καταγωγή, πανύψηλο (1,91μ.), αριστεροπόδαρο στόπερ της Γάνδης, ο οποίος έχει σήμερα χρηματιστηριακή αξία 5.000.000 ευρώ! Η Γάνδη που τον αγόρασε μόλις πέρσι 3 εκατ. από την Χέρτα τον παραχωρεί με προίκα...45 ματς, 3 γκολ και 3 ασίστ την περασμένη σεζόν. Ξεκίνησε από τα 4.000.000 transfer fee και όπως έμαθε η στήλη έπαιξε για τον Ολυμπιακό ως δυνατή υποψηφιότητα αλλά οι Κορδόν - Μαρτίνεθ πήγαν τελικά στον δανεικό Φρέιρε. Αν πιστέψουμε όμως, την αγγλική πιάτσα agents ο Τορουναρίγκα παραμένει ενεργός στο ελληνικό μεταγραφικό προσκήνιο αφού έχει προταθεί τόσο στον Παναθηναικό όσο και στην ΑΕΚ! Η τιμή αγοράς του είναι βέβαια σχεδόν απαγορευτική αλλά σύμφωνα με την ίδια πηγή η μια από τις Μπιγκοφοράτες , στην οποία έκανε γκελ, τον κοιτάει για...δανεισμό , με υψηλό loan fee και οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2024.Για την ιστορία ο πανύψηλος Τορουναρίγκα έχει την ταχύτητα να αγωνίζεται και ως αριστερός μπακ!!!

Βαγγέλης Παυλίδης: Έφτασε πολύ κοντά στο να γίνει "ροσσονέρι" αφού ήταν στην τελική 2άδα των σέντερ φορ που είχε προκρίνει η Μίλαν για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της. Μάλιστα στην ολλανδική πιάτσα agents κυκλοφόρησε πως η Μίλαν είχε καταθέσει και επίσημη  πρόταση στην Άλκμααρ για τον Παυλίδη, κατάληξη ενός φλερτ που ξεκίνησε ουσιαστικά τέλη Ιουνίου. Το ολλανδικό κλαμπ πάντως δεν έπεφτε κάτω απο τα 15.500.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης (η Άλκμααρ τον αγόρασε 2.500.000 από την Βίλεμ, καλοκαίρι του 2021 ενώ σήμερα έχει χρηματιστηριακή αξία 14.000.000 ευρώ). Και η Μίλαν που αρχικά είχε ως πρώτη επιλογή της σέντερ φορ που έπαιζε στην Λα Λίγκα, τελικά πήγε στο δίπολο Παυλίδης ή Νοάχ Οκαφόρ. Με τον εκλεκτό της να είναι ο διεθνής Ελβετός σε βάρος του διεθνή Έλληνα. Ο Οκαφόρ που στο ... φίνις έφαγε τον Παυλίδη, κόστισε στην Μίλαν πληρωμένο transfer fee 14.000.000 ευρώ στην Ρεντ Μπουλ Σάλτζμπουργκ.Από εκεί και πέρα το μόνο βέβαιο είναι πως αυτό το καλοκαίρι ο Παυλίδης θα πουληθεί από την Αλκμααρ, η οποία το περασμένο καλοκαίρι είχε πει όχι στα 10 εκατομμύρια συν μπόνους της Σαλερνιτάνα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρθε μεγάλη πρόταση για Φορτούνη - Ποια η απόφαση Μαρινάκη - "Τέλος" 8 παίκτες με "χρυσά" συμβόλαια!