ΠΑΟΚ: Για τα τελευταία νέα του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μιλώντας αρχικά για την νέα και βελτιωμένη πρόταση που κατατέθηκε από τη Ναντ για την απόκτηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν κάθετα αντίθετος και για αυτό δεν έχει και δεκτή.

Σούπερ έκπληξη από Λουτσέσκου - Αυτόν ετοιμάζει στα στόπερ ενόψει Μπεϊτάρ - Το μεγάλο δίλημμα

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ μίλησε για τις σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ενόψει Μπεϊτάρ, σημειώνοντας ότι ο Κεντζιόρα φαίνεται πως θα πάρει φανέλα βασικού αντί του Λύρατζη στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ, το μεγάλο δίλλημα στην 11άδα είναι εκείνο στη θέση του αριστερού μπακ που παίζεται ανάμεσα στον Μπάμπα και τον Ράφα Σοάρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ 4 εκατ. για Ολυμπιακό - "Παίζει ανάποδο πόδι - Παντού στην επίθεση - Εύκολο να έρθει γιατί... "!