Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξτρέμ 4 εκατ. για Ολυμπιακό - "Παίζει ανάποδο πόδι - Παντού στην επίθεση - Εύκολο να έρθει γιατί... "!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-25 15:00:00

Εξτρέμ 4 εκατ. για Ολυμπιακό - "Παίζει ανάποδο πόδι - Παντού στην επίθεση - Εύκολο να έρθει γιατί... "!

του Γιώργου Κτενά

Οι Πειραιώτες έχουν πατήσει το πόδι στο μεταγραφικό γκάζι και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν όλες τις θέσεις της ομάδας.
 

Ολυμπιακός: Σε αναζήτηση εξτρέμ, πλην επιθετικού και ενός ακόμα στόπερ, βρίσκεται ο Αντόνιο Κορδόν στο Λιμάνι, δεδομένου ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν πληθύνει τα ρεπορτάζ με ονόματα που απασχολούν τους Πειραιώτες.

Νέο όνομα, που έχει βάση στο ρεπορτάζ και δεν είναι από εκείνα που γράφονται και μετά χάνονται (ενδεικτικό ότι σήμερα είναι τρίτη μέρα που το διαβάζουμε σε δημοσιεύματα) είναι εκείνο του Φρανσουά Καμάνο, του 27χρονου διεθνή άσου από τη Γουινέα - Με την εθνική του ομάδα έχει 43 συμμετοχές και 8 γκολ.

Ο Καμάνο είχε αρχίσει την καριέρα του στη Γαλλία, με συμβόλαια σε Μπαστιά και Μπορντό, αλλά το καλοκαίρι του 2020 έφυγε για τη Ρωσία και τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Αυτό το διάστημα είναι χωρίς ομάδα, καθώς λόγω του πολέμου της Ρωσίας με την Ουκρανία δεν ήθελε να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της χώρας, με την αξία του να παραμένει ψηλά (4+ εκατ. ευρώ), και ο Αντόνιο Κορδόν φαίνεται ότι έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του!

"Παίζει με ανάποδο πόδι - Παντού στην επίθεση - Εύκολο να έρθει επειδή είναι ελεύθερος"



Το sportdog απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο Μιχάλη Σινάκο, που γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα στη Γαλλία, για να μας πει αρχικά δύο λόγια για την καριέρα του στη Ligue 1.

"Από τα αριστερά έπαιζε με δεξιό πόδι. Δεν είναι ότι έκανε κάποια τρελή διαφορά στο γήπεδο, είχε κάποια ταχύτητα αλλά τα τελευταία χρόνια έχω χάσει τα ίχνη του και δεν γνωρίζω περισσότερα", ανέφερε ο καλός συνάδελφος.

Στη συνέχεια επικοινωνήσαμε με τον Λευτέρη Ντανοβασίλη, έναν από τους ελάχιστους δημοσιογράφους στην Ελλάδα που γνωρίζει τόσο καλά το ποδόσφαιρο στη Ρωσία, προκειμένου να μας μιλήσει για τα τελευταία τρία χρόνια της καριέρα του.

"Δεν ήταν βασικός, κυρίως δεξιά έπαιζε, αλλά παίζει σε όλες τις θέσεις μπροστά", σχολίασε αρχικά ο Λ. Ντανοβασίλης και συμπλήρωσε: "Για παίκτης ρόστερ καλός είναι, αλλά μέχρι εκεί".

Τι θα έλεγες για την καριέρα του στη Ρωσία;

"Κάποτε ήταν ταλέντο. Αλλά έχει πτωτική πορεία εδώ και χρόνια που παίζει στη Ρωσία".

Μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό;

"Δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό, όχι. Λογικά θα προτάθηκε από μάνατζερ επειδή είναι ελεύθερος και είναι πιο εύκολο να έρθει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Stop" Κορδόν-Μαρτίνεθ για Τορουναρίγκα, δυνατά άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα - "Χαλάστρα" Οκαφόρ σε Παυλίδη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags