Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εντολή Αλαφούζου - "Σφράγισε" μεταγραφή στη Σλοβακία - Με "αυτόν" υπογράφει μετά την Ντνίπρο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-25 23:01:00

Εντολή Αλαφούζου - "Σφράγισε" μεταγραφή στη Σλοβακία - Με "αυτόν" υπογράφει μετά την Ντνίπρο!

του Νίκου Στεργίου
Εντολή Αλαφούζου - "Σφράγισε" μεταγραφή στη Σλοβακία - Με "αυτόν" υπογράφει μετά την Ντνίπρο!

Οι Πράσινοι εχουν αποφασισει να προχωρήσουν αμεσα σε μια μεταγραφή,ανεξάρτητα απο το αν θα προκριθούν στην επόμενη φαση, κάτι που πάντως πρέπει να... αυτοκτονήσουν για να συμβεί!

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη στη Σλοβακία επί της Ντνίπρο και πλέον καλείται να τελειώσει τη δουλειά στη Λεωφόρο ώστε να δώσει ραντεβού με τη Μαρσέιγ στον 3ο Προκριματικό Γύρο του Champions League. Πάντως, ο ενθουσιασμός για την επικράτηση του Τριφυλλιού μετριάστηκε λόγω του τραυματισμού του Μπαρτ Σένκεφελντ. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στον δικέφαλο, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, σημαίνει πως ο Ολλανδός θα χάσει τις αναμετρήσεις με τη Μαρσέιγ (αν φυσικά οι Πράσινοι προκριθούν)!

 


Ο Γεντβάι έκανε ντεμπούτο μπαίνοντας στη θέση του τραυματία συμπαίκτη του και δεν τα πήγε άσχημα. Ήταν όμως λογικό να μην έχει ιδανική χημεία με τον Μάγκνουσον και οι Πράσινοι αντιμετώπισαν κάποια αμυντικά προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο, δίνοντας το δικαίωμα στην ουκρανική ομάδα να τους απειλήσει σοβαρά σε ορισμένες περιπτώσεις. Δεν ήταν τυχαίος ο εκνευρισμός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που γνωρίζει ότι η ομάδα του ναι μεν δεν πλήρωσε τα λάθη της, αλλά πρέπει να τα διορθώσει αν θέλει να ελπίζει σε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να ενισχύσει την ομάδα, δίνοντας εντολή για την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ. Μάλιστα, το πιθανότερο αποκλείεται να προχωρήσει άμεσα, ίσως και πριν τη ρεβάνς με τη Ντνίπρο.



Ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να δει τον Παναθηναϊκό να πρωταγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη. Μία καλή πορεία μετά από τόσο χρόνια θα είναι αφενός βάλσαμο για τα ταμεία του συλλόγου και αφετέρου η απόλυτη απόδειξη πως οι Πράσινοι έχουν... επιστρέψει για τα καλά. Ειδικά από τη στιγμή που έγινε το πρώτο βήμα πρόκρισης, ο Γιάννης Αλαφούζος θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να παρουσιαστεί η ομάδα ενισχυμένη στην τεράστια πρόκληση απέναντι στη Μαρσέιγ, αλλά και στη συνέχεια. Άλλωστε αν δεν... αυτοκτονήσει στη ρεβάνς, ο Παναθηναϊκός θα "κλειδώσει" ευρωπαϊκούς ομίλους με πρόκριση επί της Ντνίπρο.

Όσο για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός, αυτό μένει να αποφασιστεί από τον Γιοβάνοβιτς και το τεχνικό επιτελείο. Πριν καταλήξουν στην απόκτηση του Γεντβάι, οι Πράσινοι είχαν τσεκάρει διάφορες περιπτώσεις. Από Ελλάδα, έφτασαν κοντά στην απόκτηση του Μπράμπετς από τον Άρη, ενώ είχε "παίξει" στα ρεπορτάζ και ο συμπαίκτης, Φαμπιάνο. Για το Τριφύλλι ακούστηκε ο πρώην "πράσινος" Βέλεθ, ο Γερμανός Κλάρερ, αλλά και Νιγηριανός Αβαζίεμ. Θα γυρίσουν σε κάποιον... παλιό γνώριμο από το scouting οι Πράσινοι ή θα πάνε σε κάποια νέα επιλογή στόπερ; Απάντηση θα έχουμε σε λίγες μέρες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "έκοψε" ο ΠΑΟ, υπέγραψε Ολυμπιακό - Δεν "έκανε" σε Γιοβάνοβιτς η Νο1 επιλογή Μαρτίνεθ - Ποιον προτίμησε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags