Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ανατροπή με Λιβάι στην ΑΕΚ - "Τινάζει την μπάνκα" ο Μελισσανίδης - Πιέζει... λόγω Σαββίδη ο Αουγκούστο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-30 20:45:00

Ανατροπή με Λιβάι στην ΑΕΚ - "Τινάζει την μπάνκα" ο Μελισσανίδης - Πιέζει... λόγω Σαββίδη ο Αουγκούστο!

Οι Μιχείες
Ανατροπή με Λιβάι στην ΑΕΚ - "Τινάζει την μπάνκα" ο Μελισσανίδης - Πιέζει... λόγω Σαββίδη ο Αουγκούστο!

Η τελευταία πρόβλεψη για Γκαρσία και η διαφορά 1.8 έκατ. στον ΠΑΟΚ. Ο Ευάγγελος Μίχος μεταφέρει στο sportdog.gr όσα κυκλοφορούν στη μανατζερική πιάτσα για τον άσο της Ένωσης και γράφει τι ισχύει με τον Βραζιλιάνο στην Τούμπα, την πρόταση που έχει στα χέρια του και την παλιότερη υπόσχεση της διοίκησης.

Ο "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ" ασχολείται με τις πολυσυζητημένες υποθέσεις πώλησης των Λιβάι Γκαρσία και Ντόουγκλας Αουγκούστο, δίνοντας νέες διαστάσεις και στην μια και στην άλλη.

ΛΙΒΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ: Μπορεί η Λάνς να του προσφέρει 3.000.000 ευρώ αλλά σε καθαρές αποδοχές θα είναι περίπου 1.800.000 ετησίως. Συν 200.000 ευρώ σε μπόνους. Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, για να τον πείσει να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του (λήγει το 2025) είναι διατεθειμένη να ανεβεί, προσφέροντας του το υψηλότερο συμβόλαιο στο ρόστερ. Αυτό μεταφράζεται σε 1,4 με 1,5 εκατομμύρια τον χρόνο. Πρόβλεψη: ο Λιβάι θα δεχτεί την νέα προσφορά της ΑΕΚ. Πάντως και στην ελληνική πιάτσα agents πλέον βλέπουν περισσότερο να απομακρύνεται η άμεση πώληση του Γκαρσία. Κυρίως επειδή οι "κιτρινόμαυροι" δεν καίγονται να κλείσουν "αντι-Λιβάι", για την ακρίβεια δείχνει να το έχουν παγώσει. Και για να φύγει με πώληση ο Λιβάι θα πρέπει πρώτα να έχει κλείσει ο φορ διάδοχος, που θα πάρει την θέση του. Απλά υπενθυμίζω το τελευταίο...

 

ΝΤΟΟΥΓΚΛΑΣ ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ: Το θέμα της πώλησης του στην Ναντ δεν έχει κλείσει επειδή ο ΠΑΟΚ είπε όχι στην δεύτερη, βελτιωμένη πρόταση των Γάλλων. Αυτή έφτασε τα 5.000.000, ο "δικέφαλος "φέρεται να επιμένει στα 7. Το θέμα αυτό λογικά θα ανοίξει μετά την ευρωπαϊκή ρεβάνς με την Μπεϊτάρ αφού ο Ντόουγκλας Αουγκούστο θέλει να πάει και να παίξει σε ένα από τα 5 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπωςείναι το Σαμπιονα. Κάτι που έχει πει τόσο σε συμπαίκτες του, όσο και στον Λουτσέσκου. Βεβαίως ο Ρουμάνος  κόουτς κάνει ότι μπορεί από την πλευρά του για να τον ψήσει να παραμείνει κάτοικος Τούμπας. Μέχρι και δήλωση έκανε πως ο Αουγκούστο είναι... ένας από τους καλύτερους παίκτες που είχε στην καριέρα του ως προπονητής! Αν καταφέρει τελικά να τον... κωλοτουμπιάσει ή όχι θα φανεί σύντομα. Γιατί ο Βραζιλιάνος μέχρι πρότινος έδειχνε διάθεση να το παίξει όπως οι... Τσόλακ/Ιγκνασον, πιέζοντας για να τον πουλήσουν και πατώντας πάνω σε μια παλαιότερη υπόσχεση των ιδιοκτητών!!!

ΝΤΟΟΥΓΚΛΑΣ ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ/2: Το θέμα δεν είναι τόσο στο οικονομικό, παρότι υπάρχει διαφορά. Η Ναντ του δίνει συνολικά 5.400.000, με κλιμακωτές αποδοχές, ως το 2027. Στον ΠΑΟΚ, μετά την πρόσφατη ανανέωση, καθαρίζει 1.200.000 ευρώ ετησίως. Στην σούμα, λοιπόν, υπάρχει διαφορά ύψους 1.800.000 ευρώ αλλά στον ΠΑΟΚ το συμβόλαιο του λήγει το 2026 (ένας χρόνος λιγότερος δηλαδή). Στο δια ταύτα: αν ο Ντόουγκλας Αουγκούστο επιμείνει, πιέζοντας μάλιστα με κάθε... τρόπο την διοίκηση να τον πουλήσει και να μην του κόψει το όνειρο να αγωνιστεί σε ένα από τα το πρωταθλήματα, τότε και η Ναντ θα κάνει μια μικρή αύξηση στην προσφορά της - παρότι ισχυρίζεται πως τα 5.000.000 είναι το... ταβάνι της - έτσι ώστε να υπάρξει done deal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε τον αντι-Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ! Επιθετικός-κανόνι των 8 εκατ. ευρώ - 12 γκολ πέρσι - Στο παιχνίδι και η Μάντσεστερ Σίτι

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags