Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η απόλυτη ανατροπή στον Ολυμπιακό - Από... τελειωμένος, 11αδα με Μαρτίνεθ - Γι’ αυτό έδιωξε τον Ρέαμπτσιουκ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-31 10:30:00

Η απόλυτη ανατροπή στον Ολυμπιακό - Από... τελειωμένος, 11αδα με Μαρτίνεθ - Γι’ αυτό έδιωξε τον Ρέαμπτσιουκ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η απόλυτη ανατροπή στον Ολυμπιακό - Από... τελειωμένος, 11αδα με Μαρτίνεθ - Γι’ αυτό έδιωξε τον Ρέαμπτσιουκ!

Οι ανατροπές στο ρόστερ και ο φευγάτος που τα έφερε τούμπα. Μπορεί στο τέλος τής προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου να είχε βρεθεί με το 1,5 πόδι εκτός Ρέντη, αλλά από τη μία πλευρά οι συγκυρίες και από την άλλη η δίψα του για να συνεχίσει στην ομάδα, φαίνεται ότι δικαιώνουν τον αγώνα του...

Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς Ρόμπερτ Κένεντι βρίσκονται όλοι στο Λιμάνι, καθώς 28χρονος εξτρέμ αποτελεί επιλογή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ - Με τη σύμφωνη γνώμη, φυσικά, και του Αντόνιο Κορδόν, που έκανε τα πάντα για να τον φέρει στην Ελλάδα.

Με την ευκαιρία να σχολιάσουμε ότι στον Ολυμπιακό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής με τον Ισπανό προπονητή και την παρουσία του στην ομάδα, τη σοβαρότητα με την οποία έχει αγκαλιάσει το νέο εγχείρημα στον σύλλογο αλλά και την ευκαιρία που έχει στην καριέρα του για να κάνει το βήμα παραπάνω με πρωταθλητισμό και καλή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πλην του Μαρτίνεθ, όμως, φαίνεται ότι υπάρχουν κι άλλοι στο Λιμάνι που δεν έχουν αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και αναφερόμαστε στον Παναγιώτη Ρέτσο. Παρότι είχε συμβόλαιο ήταν δεδομένη η αποχώρησή του από την ομάδα στο τέλος τής περασμένης αγωνιστικής περιόδου, αλλά τα... κόζια άλλαξαν! Γιατί από την ομάδα θεωρείται τελειωμένος ο Σισέ, ο Σωκράτης επίσης δεν ανανέωσε και, εκ των πραγμάτων, μέχρι την έλευση του Φρέιρε (και του ενός ακόμα στόπερ που θα έρθει άμεσα), ο Ρέτσος πήρε μια ακόμα ευκαιρία και έχει σκορπίσει χαμόγελα. Έχει κάνει καλή προετοιμασία και δείχνει να πατάει πολύ καλά στα πόδια του και με βάση το γεγονός ότι η παρουσία του ενισχύει το ελληνικό στοιχείο αλλά και ότι μπορεί να δώσει λύσεις σε όλες τις θέσεις της άμυνας, όλα δείχνουν ότι θα έχει την ευκαιρία του και θα συνεχίσει στην ομάδα ως πέμπτη ιεραρχικά λύση.

Μια και είμαστε στην αμυντική γραμμή, να ξεκαθαρίσουμε κάτι και για τον Ρέαμπτσιουκ: Το περίφημο εξωαγωνιστικό παράπτωμα που τον έστειλε στην Ελλάδα, δεν αφορούσε κάποιο ξενύχτι ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο - Για φιλικό είχαν πάει, άλλωστε, τι ξενύχτι να κάνει; Αλλά το γεγονός ότι είχε συμφωνήσει με ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, χωρίς πρώτα να υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στη συγκεκριμένη ομάδα και τον Ολυμπιακό, όπως σας ανέλυσε και ο Ευάγγελος Μίχος σε σχετικό ρεπορτάζ! Αυτό έκανε έξαλλους τους ανθρώπους του συλλόγου και αποφάσισαν να τον αποβάλλουν από την αποστολή, να τον στείλουν στην Ελλάδα, να εντείνουν την προσπάθεια για την παραχώρησή του αλλά και για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Και δύο λόγια για τον Μαντί Καμαρά: Ο 26χρονος χαφ έχει επιστρέψει στην ομάδα, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δείχνει ορεξάτος στις υποχρεώσεις της. Ο καλός Μαντί δεν έχει συναγωνισμό στην Ελλάδα για το ποιος είναι ο καλύτερος χαφ στον χώρο που κινείται, αλλά θα πρέπει να παρουσιαστεί καλός! Τι θέλουμε να πούμε; Ότι αν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διακρίνουν ότι θέλει να φορέσει και να τιμήσει ξανά τη φανέλα της ομάδας, θα του δώσουν την ευκαιρία και θα τον προσεγγίσουν για νέο συμβόλαιο - Γιατί με την υπάρχουσα συμφωνία τον χειμώνα του 2024 υπογράφει σε όποια ομάδα θέλει. Αλλά θέλουν να δουν έναν παίκτη που θα γυαλίζει το μάτι του, θα γουστάρει να παίξει για τον Ολυμπιακό και δεν θα λέει δημόσια (όπως είχε κάνει πριν από λίγο καιρό) ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία. Από τη δική του διάθεση και όρεξη για να προσφέρει, για να διακριθεί ξανά και να κερδίσει τίτλους με τον Ολυμπιακό θα κριθεί η παραμονή του στο Λιμάνι, σε διαφορετική περίπτωση μην προεξοφλήσει κανείς ότι ντε και σώνει τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φοράει τα ερυθρόλευκα...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ πολυθεσίτης! Αποθέωση από Μπενίτεθ, Φάμπρεγας - Τον "διάλεξε" ο Μέσι - Προκάλεσε οργή στην Κίνα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags