Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "’Εξαλλος" Γιοβάνοβιτς στο Κορωπί, διώχνει κορυφαίο όνομα - Έτοιμος ο αντικαταστάτης, τα... σκάει ο Αλαφούζος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-01 12:40:00

"’Εξαλλος" Γιοβάνοβιτς στο Κορωπί, διώχνει κορυφαίο όνομα - Έτοιμος ο αντικαταστάτης, τα... σκάει ο Αλαφούζος!

του Νίκου Στεργίου
"’Εξαλλος" Γιοβάνοβιτς στο Κορωπί, διώχνει κορυφαίο όνομα - Έτοιμος ο αντικαταστάτης, τα... σκάει ο Αλαφούζος!

Ο κόουτς του έδωσε "deadline", όμως δεν πήρε το μήνυμα. Μία τεράστια έκπληξη είναι πολύ πιθανό πλέον να έχουμε τις επόμενες ημέρες στο Τριφύλλι, καθώς ο Σέρβος είναι απογοητευμένος από την εικόνα ακριβοπληρωμένου παίκτη και δεν είναι πλέον αρνητικός στην πώλησή του. Άλλωστε, ήδη έχει βρει τον παίκτη που θέλει να έρθει για τη θέση του...

Εκπλήξεις φαίνεται ότι κρύβουν οι αποφάσεις από πλευράς Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχετικά για τους παίκτες που πρόκειται να μπουν σε λίστα προς αποχώρηση από τους Πράσινους τη φετινή μεταγραφική περίοδο. Και πως να μην υπάρχουν άλλωστε αν σκεφτεί κανείς πως το μεγάλο "μπαμ" του Ιανουαρίου, ο Ντάνιελ Μαντσίνι, δεν φαίνεται να ικανοποιεί τον Σέρβο τεχνικό και μπορεί να τον δούμε να αποχωρεί μόλις έξι μήνες μετά την άφιξή του στο Τριφύλλι.

Ο Αργεντίνος το δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν μπορεί να έδωσε αρκετές βοήθειες, μετρώντας 18 συμμετοχές με τρία γκολ και δύο ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όμως τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί καλά μετά από αυτό. Σύμφωνα με αυτά που βγαίνουν από το Κορωπί ο Γιοβάνοβιτς δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με αυτά που έχει δει στην προετοιμασία από τον 26χρονο, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν έπαιξε καθόλου στα δύο τελευταία φιλικά της ομάδας, με Χάποελ και Βαγιεκάνο, ενώ στο πρώτο ματς κόντρα στην Ντνίπρο βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο για 12 λεπτά.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός  θα προχωρήσει σε πώληση του Μαντσίνι "κοψοχρονιά", μιας και κάτι τέτοιο απέχει πολύ από την πολιτική της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Ο Αργεντίνος κόστισε 3 εκατομμύρια για να έρθει πριν έξι μήνες από τον Άρη, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Παράλληλα οι μετοχές του παρουσιάζουν άνοδο, μιας και αυτή τη στιγμή κοστολογείται στο transfermarkt στα 3 εκατομμύρια ευρώ, την ίδια στιγμή που πριν ενάμισι χρόνο ήταν 1,2 εκατομμύρια. Αυτό που επικρατεί σαν σκέψη στους Πράσινους είναι πως αν έρθει μια αξιόλογη πρόταση τότε θα εξεταστεί και τα πάντα είναι... ανοιχτά, ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πώληση ποδοσφαιριστή από πλευράς Τριφυλλιού.

Την ίδια στιγμή αρκετά είναι και πάλι τα δημοσιεύματα που συνδέουν και πάλι τον Παναθηναϊκό με τον Όντρεϊ Λινγκρ με τους Πράσινους. Να υπενθυμίσουμε ότι ο 24χρονος Τσέχος έχει για έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του, κάτι που σημαίνει πως αν δεν πωληθεί μέσα στους επόμενους μήνες, τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει οπουδήποτε θέλει. Αυτό φυσικά έχει σημάνει... συναγερμό στην Σλάβια με τον παίκτη να κοστολογείται στα 4 εκατομμύρια ευρώ, όμως παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην... έξοδο εδώ και αρκετό καιρό είναι ακόμα μέλος των Τσέχων και μετράει και δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ο Τσέχος είναι δεδομένο ότι αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει προσπαθήσει να τον ντύσει στα Πράσινα τόσο τον περασμένο Γενάρη, όσο και στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Από την στιγμή μάλιστα που ο Παναθηναϊκός έχει βρει παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις στην θέση που αγωνίζεται ο 24χρονος δεν βιάζεται, έχοντας πάντα σαν σύμμαχο το γεγονός ότι η Σλάβια θέλει να έχει κέρδος από πιθανή πώληση του παίκτη και μέχρι το τέλος Αυγούστου τα πάντα είναι ανοιχτά. Βέβαια για να υπάρχει εξέλιξη στην υπόθεση Λινγκρ βασική προϋπόθεση είναι η πώληση ποδοσφαιριστή, οπότε φαίνεται  ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι συνδεδεμένη με αυτή του Ντάνιελ Μαντσίνι ή κάποιου άλλου εξτρέμ του Τριφυλλιού.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν σταματάει ο Γιαννακόπουλος - "Πακέτο" Χεζόνια, Ταβάρες - Πρόταση και σε… γίγαντα 2.13μ. από το NBA! 
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags