Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν σταματάει ο Γιαννακόπουλος - "Πακέτο" Χεζόνια, Ταβάρες - Πρόταση και σε… γίγαντα 2.13μ. από το NBA!
Μπάσκετ
| 2023-07-31 23:04:00

Δεν σταματάει ο Γιαννακόπουλος - "Πακέτο" Χεζόνια, Ταβάρες - Πρόταση και σε… γίγαντα 2.13μ. από το NBA!

του Pick n' Scroll

Πολύ χρήμα για τους δύο κορυφαίους γκαρντ της Ευρώπης. Ο ιδιοκτήτης του Τριφυλλιού... κυνηγάει μία μεγάλη μεταγραφή για το φινάλε και χτίζει ήδη το πλάνο για την επόμενη σεζόν, με ονόματα που γυρίζουν τους φιλάθλους της ομάδας πολλά χρόνια πίσω.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα είπε σχεδόν όλα στη συνέντευξη, που έδωσε στο SDNA, και άνοιξε την όρεξη των φίλων της ομάδας ακόμη περισσότερο. Οχι τόσο για την χρονιά, που μας έρχεται, όσο για την επόμενη.

Για την χρονιά, που ακολουθεί άλλωστε, μία κίνηση μένει: αν την θέση του γκαρντ-φόργουορντ θα την καλύψει ο Μίχαϊλιουκ ή ο Γκριγκόνις. Είναι κάτι, που ίσως ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα με τους Παναθηναϊκούς να θέλουν διακαώς τον Ουκρανό από το ΝΒΑ.

Για την σεζόν 2024-2025 τα ονόματα, που θα παίξουν είναι πάρα πολλά και ακόμη πιο ηχηρά από τα φετινά.

Και αυτό γιατί ο Γιαννακόπουλος θα πάει να χτυπήσει παίκτες, που δεν μπόρεσε να πάρει φέτος. Οπως είναι ο Χεζόνια και ο Ταβάρες της Ρεάλ, όπως είναι και ο Βέσελι.

Τόσο του Χεζόνια όσο και του Ταβάρες τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι του 2024, οπότε πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι οι «πράσινοι» θα τα δώσουν όλα για να τους κάνουν δικούς τους.

Επίσης, θα μείνουν ελεύθεροι και δύο πυραυλοκίνητοι γκαρντ, που τους θέλει όλη η Ευρώπη: ο Μάικ Τζέιμς και ο Σέιν Λάρκιν. Δύο παίκτες, που κάνουν την διαφορά και που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν θέση και σε ρόστερ ομάδας ΝΒΑ.

Και βέβαια ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 2024 θα χτυπήσει ονόματα και από το ΝΒΑ, όπως έκανε φέτος με τον Ισπανό παικταρά Χουάντσο Χερνανγκόμεθ.

Θα χτυπήσει τότε παίκτες, όπως είναι ο Λιθουανός γίγαντας Γιόνας Βαλαντσιούνας.

Η ουσία είναι ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πάρει φόρα, θέλει πλέον να διαθέσει πολλά χρήματα και δεν θα σταματήσει πουθενά, στην προσπάθεια, που ξεκίνησε, ώστε να δει τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται.

Και μάλιστα ενώ παραπάνω αναφέραμε ότι ή Μίχαϊλιουκ ή Γκριγκόνις, ο Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη, που έδωσε στο SDNA, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει και τον Ντόρσεϊ αν αυτός μείνει ελεύθερος σε λίγες μέρες από την Φενέρ. «Θέλουμε να παίρνουμε τους καλύτερους» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Plan b για Μίχαϊλιουκ με Φοντέκιο και NBAer με 35% 3ποντο - Νέα βόμβα Γιαννακόπουλου, όχι μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags