Facebook Pixel Βαγιαδολίδ: Χαμός στη Βαγιαδολίδ λόγω του "ναυαγίου" της μεταγραφής Κένεντι σε Ολυμπιακό - Έπεσαν... κεφάλια (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-31 23:32:00

Χαμός στη Βαγιαδολίδ λόγω του "ναυαγίου" της μεταγραφής Κένεντι σε Ολυμπιακό - Έπεσαν... κεφάλια (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός στη Βαγιαδολίδ λόγω του "ναυαγίου" της μεταγραφής Κένεντι σε Ολυμπιακό - Έπεσαν... κεφάλια (ΦΩΤΟ)

Μπορεί ο Βραζιλιάνος εξτρέμ να ήταν μια ανάσα από τους Ερυθρόλευκους, όμως η μεταγραφή του δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, κάτι που έφερε απολύσεις στην ισπανική ομάδα.

Βαγιαδολίδ: Σε... φιάσκο οδηγήθηκε η μεταγραφή του Κένεντι στον Ολυμπιακό, μιας και δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά κάτι που έφερε την ακύρωση της μετακίνησή του στο Λιμάνι, ενώ παράλληλα δημιούργησε σοβαρά προβλήματα και στην ισπανική ομάδα που ανήκε ο παίκτης.

Όπως έγινε γνωστό το γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή ήταν η σταγόνα που... ξεχείλισε το ποτήρι για τον ισχυρό άνδρα της Βαγιαδολίδ, Ρονάλντο, που απέλυσε τον αθλητικό διευθυντής της ομάδας, Φραν Σάντσες μιας και εκτός το σημερινού γεγονότος του χρεώνει τόσο την αποτυχία στην ενίσχυση της ομάδας όσο και το γεγονός ότι δεν έχουν προχωρήσει πολλές πωλήσεις παικτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκολτζής... άγγελος για Ολυμπιακό! Παιδί υπουργού και συμπαίκτης του Μέσι - Τον απογείωσε ο Μέντες (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags