Facebook Pixel UEFA: Επίσημο! Τότε το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό - Ετοιμάζεται για stop στη μετακίνηση οπαδών η UEFA
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-02 19:50:00

Επίσημο! Τότε το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό - Ετοιμάζεται για stop στη μετακίνηση οπαδών η UEFA

Sportdog Team
Επίσημο! Τότε το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό - Ετοιμάζεται για stop στη μετακίνηση οπαδών η UEFA

Η κροατική ομάδα είναι και επίσημα αντίπαλος της Ένωσης στο τρίτο προκριματικό του Champions League και μάλιστα η UEFA έκανε γνωστό την ημερομηνία που θα γίνει η πρώτη αναμέτρηση.

UEFA: Σε ρυθμούς... Ντιναμό Ζάγκρεμπ κινείται η ΑΕΚ μιας και η κροατική ομάδα νίκησε για δεύτερη φορά την Αστάνα και θα βρεθεί απέναντί της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων να γίνεται την Τρίτη (8/8) στην OPAP Arena, μιας και την επομένη παίζει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο με τη Μαρσέιγ, ενώ η ώρα έναρξης πιθανότατα θα είναι στις 21:45.

Την ίδια στιγμή πάντως ο Τύπος της Κροατίας και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα index.hr σημειώνει πως είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρξει μετακίνηση οπαδών γράφοντας «είναι ήδη ξεκάθαρο πως ο αγώνας θα κηρυχθεί αγώνας υψηλού ρίσκου και η UEFA θα απαγορεύσει στους φιλάθλους των δύο ομάδων στους εκτός έδρας αγώνες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εμμονές Γιοβάνοβιτς, "ανυπόφορος" Παλάσιος - Ούτε ανώτερος του... Σάρλια - Κίνδυνος να καεί ο Βαγιαννίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags